about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

احتمال نصب جعبه سیاه در اتومبیل‌های خودران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این نگرانی وجود دارد که اشتباه محاسباتی نرم‌افزارها و حسگرهای نصب‌شده در خودروهای یادشده سرنشینان آن‌ها را به کام مرگ بفرستد و لذا کارشناسان راه‌حل‌های مختلفی را برای مقابله با این نگرانی جدی پیشنهاد می‌دهند.

یکی از این راه‌حل‌ها نصب سیستمی در خودروهای یادشده به‌منظور کنترل سریع آن در صورت وقوع خطر احتمالی است. سیستم‌های یادشده می‌توانند در صورت احساس خطر با پیش‌بینی زمانی مناسب از سرنشینان بخواهند تا خودکنترل خودرو را در دست بگیرند.

اما آلمانی‌ها در این زمینه راه‌حل خاص خودشان رادارند. وزیر حمل‌ونقل این کشور پیشنهاد کرده که رانندگان خودروهای خودران امکان نصب دستگاهی مشابه با جعبه سیاه هواپیماها را داشته باشند تا از این طریق داده‌های مربوط به خودرو در حین حرکت خودکار ثبت شود و از این طریق میزان صحت عملکرد آن معلوم گردد.

البته در حال حاضر نیز بسیاری از اتومبیل‌های خودران به‌طور بی‌سیم با سرورهای خود در شرکت‌های سازنده در ارتباط هستند و لذا استخراج داده‌های عملکردی آن‌ها ممکن است. اما در صورت اجرای پیشنهاد دولت آلمان بررسی این عملکرد توسط سرنشینان و دیگر نهادهای نظارتی نیز تسهیل می‌شود.

تازه ترین ها
نشت
1404/04/13 - 12:53- آسیا

نشت اطلاعاتی در شرکت اِس کِی تلکام کره جنوبی

کره جنوبی، شرکت مخابراتی اِس کِی تلکام را به دلیل نشت اطلاعات عمدی جریمه کرد.

همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.