about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

احتمال شناسایی کاربران شبکه Tor

اخبار حمله به سرویس Tor بلافاصله پس از حذف سخنرانی محققانی که قصد داشتند در کنفرانس Blackhat سال جاری در مورد نحوه‌ نفوذ به تور مطالبی را ارائه کنند، منتشر شد. به هر حال دقیقا یک هفته پس از اطلاع‌رسانی از حذف این سخنرانی، مدیریت Tor حمله به زیر‌ساخت این سرویس را تایید کرد و اعلام داشت که حمله به سرورهای این شبکه، گمنامی کاربران را به خطر انداخته است.

گروهی که حملات را آغار کرده‌اند از اولین روز ماه فوریه‌ سال جاری میلادی، به شبکه پیوسته‌اند و در ۴ جولای از این شبکه حذف شده‌اند، اگرچه واقعا نمی‌توان مطمئن بود که این گروه موفق به شناسایی کاربران شده‌اند یا نه، اما فرض بر این است که کاربرانی که در این مدت از سرویس تور استفاده کرده‌اند تحت‌تاثیر قرار گرفته و هویت، آدرس آی‌پی واقعی و وب سایت هایی که بازدید کرده‌اند، شناسایی شده است.

سرویس Tor در سال‌های اخیر، به عنوان یک سرویس قابل اعتماد امکان مرور گمنام وب را برای کاربران فراهم می آورد. محبوب بودن خدمات Tor تا جایی پیش رفته است که توزیعی از لینوکس با نام Tails با استفاده از زیرساخت Tor توسعه پیدا کرد.

در ادامه این بیانیه بیان شده است آسیب‌پذیری‌‌هایی که باعث به وجود آمدن حملات هکرها شده است، در نسخه‌ جدید رفع شده اند. به همین دلیل به کاربران توصیه می‌شود که آخرین نسخه‌ منتشر شده‌ Tor را دریافت کنند تا در مقابل حملات احتمالی مصون باشند.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.