about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

احتمال سرمایه‌گذاری اپل در واقعیت افزوده

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ تیم کوک، مدیرعامل شرکت اپل، به‌تازگی در زمان انجام یک مصاحبه اعلام کرد: «دو فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده وجود دارد که هر دوی آن‌ها شگفت‌انگیز هستند؛ اما از دیدگاه من واقعیت افزوده موضوع بزرگ‌تر و جذاب‌تری است. این فناوری به ما اجازه می‌دهد در حالی که نشسته‌ایم، در کنار یکدیگر حضور پیدا کرده، با هم صحبت کنیم و بتوانیم یکدیگر را ببینیم.»
تیم کوک در گذشته نیز به دفعات در مورد دو فناوری یاد شده صحبت کرده است. وی در ماه اگوست سال 2016 به صورت غیرمستقیم تأیید کرد اپل در حال تحقیق روی واقعیت افزوده است. از طرفی به نظر نمی‌رسد اپل فناوری واقعیت مجازی را کنار گذاشته باشد. مدیرعامل اپل گفت: «واقعیت مجازی باعث می‌شود کاربران یک تجربه‌ی عالی به دست آورند؛ اما از نظر تجاری، این فناوری احتمالاً موردتوجه زیادی قرار نگیرد. از طرفی این فناوری در زمینه‌های آموزشی و بازی‌های ویدئویی از ظرفیت بالایی برخوردار است.»
تیم کوک با اظهارنظر در مورد فناوری واقعیت ترکیبی1 (Mixed-reality) مایکروسافت گفت: «ما فکر می‌کنیم این نوع فناوری‌ها فرصت بزرگی را برای شرکت و مشتری‌های آن‌ها فراهم می‌کنند؛ بنابراین روی آن سرمایه‌گذاری می‌کنیم.»
شرکت اپل در زمان معرفی آیفون 7 (iPhone 7) نیز، نسخه‌ای از بازی واقعیت افزوده‌ی پوکمون گو (Pokemon Go) را برای ساعت هوشمند جدید خود معرفی کرد که بیان‌گر فعالیت این شرکت در واقعیت افزوده است.
به‌علاوه گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد شرکت اپل از ابتدای سال 2016، افرادی را برای کار روی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده استخدام کرده است. این گزارش زمانی منتشر شد که اپل شرکت تازه تأسیس فلایبای مدیا2 (Flyby Media) را خرید.
با وجود این که اپل هنوز فعالیت روی واقعیت افزوده را به‌طور رسمی تأیید نکرده است؛ گزارش‌های بالا نشان می‌دهد این شرکت احتمالاً در حال کار روی این فناوری است و در آینده‌ی نزدیک سخت‌افزارهای جدید خود را معرفی می‌کند.

 

____________________________________

1- در فناوری واقعیت ترکیبی، دنیای مجازی و واقعی با یکدیگر ترکیب شده و اشیا موجود در هر دو به‌صورت هم‌زمان پردازش می‌شود. این ویژگی به کاربران اجازه می‌دهد تا در زمان حضور در دنیای مجازی با دنیای واقعی نیز تعامل داشته باشند.
2- شرکت فلایبای مدیا با گوگل در توسعه‌ی پروژه‌ی تانگو (Project Tango) همکاری می‌کرد. کاربر در پروژه‌ی تاتگو با استفاده از یک حسگر خاص که روی تلفن‌های هوشمند نصب می‌شود می‌تواند عمق هر پیکسل را در محیط شناسایی کند. به عنوان مثال از این پروژه برای نقشه‌برداری در محیط و اندازه‌گیری همه‌ی اجسام یا فاصله‌ی بین دو شی، استفاده خواهد شد.

 

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.