about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت هوآوی اعلام کرد که احتمالاً سال آینده گوشی‌های 5G را دوباره راه‌اندازی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ طبق گزارش‌ها، شرکت هوآوی قصد دارد تا اوایل سال آینده گوشی‌های 5G را مجدداً راه‌اندازی کند تا بتواند سهم بازار را که در نتیجه تحریم‌های آمریکا از دست داده بود، به دست آورد.

براساس گزارش فایننشال تایمز (Financial Times)، هوآوی می‌خواهد با طراحی مجدد گوشی هوشمند خود برای سازگاری با چیپست‌های «کمتر پیشرفته» ساخته شده به‌وسیله شرکت‌های چینی که 5G را فعال می‌کنند، تحریم‌های آمریکا را دور بزند. با این حال، کارشناسان معتقدند که این رویکرد روی تجربه کاربر تأثیر می‌گذارد. قبل از تشدید تحریم‌های واشنگتن، یکی از شرکت‌های تابعه هوآوی، چیپ‌ست‌ها را قبل از تولید توسط سازنده پیشرو تایوان نیمه هادی طراحی کرده بود.

در ادامه این گزارش آمده است که هوآوی همچنین در حال بررسی قاب‌های گوشی با ماژول‌های داخلی است که اتصال 5G را فعال می‌کند. چنین مواردی در حال حاضر در بازار وجود دارد.

هوآوی به محدودیت‌هایی که می‌تواند ارائه دهد و اینکه چگونه بر عملکردش تأثیر می‌گذارد نیز اشاره کرد.

سخنگوی هوآوی در ایمیلی به وبگاه تخصصی «CNET» گفت :

«هوآوی به شدت از قوانین در همه کشورهایی که در آن فعالیت می‌کنیم پیروی می‌کند. در نتیجه تحریم‌ها، ما فقط می‌توانیم تلفن‌های هوشمند 4G را به مصرف کنندگان ارائه دهیم. با وجود این، ما به نوآوری و ارائه تجربه کاربری بهتر برای مصرف کنندگان ادامه خواهیم داد.»

اوایل سال جاری، هوآوی یک گوشی تاشو تقریباً 2000 دلاری به نام «Mate XS 2» را روانه بازار کرد، اما این گوشی تنها با شبکه‌های 4G در این دوره از 5G، نسل بعدی فناوری بی سیم، سازگار است.

تحلیلگران براین باورند که حتی درصورت موفقیت هوآوی در عرضه گوشی‌های جدید 5G به بازار، در بازپس‌گیری سهم بازار بین‌المللی بدون گوگل با نبردی سخت مواجه خواهد شد. تحریم‌های ایالات متحده همچنین دسترسی این غول چینی به گوگل را محدود کرده، به این معنی که گوشی‌های هوآوی برنامه‌های محبوبی مانند فروشگاه گوگل پلی یا جی میل را اجرا نمی‌کنند.

در سال 2021، درآمد هوآوی برای کسب و کار مصرف کننده تحت رهبری گوشی‌های هوشمند نسبت به سال قبل 50 درصد کاهش یافت.

ایالات متحده مدت‌ها مدعی است که هوآوی رابطه تنگاتنگی با دولت چین دارد و این نگرانی را ایجاد می‌کند که تجهیزات این تولیدکنندگان برای جاسوسی از سایر کشورها و شرکت‌ها مورد استفاده قرار گیرد. اما هوآوی بارها تهدید امنیتی محصولاتش را رد کرده است.

در سال 2020، دولت ترامپ تحریم‌های سخت‌تری را علیه هوآوی اعمال کرد که هر شرکت نیمه‌رسانای خارجی را از فروش تراشه‌های توسعه‌یافته با استفاده از فناوری ایالات متحده به شرکت چینی، بدون دریافت مجوز برای این شرکت، محدود می‌کرد.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1404/02/13 - 07:46- آسیا

ایجاد مرکز کوانتومی در امارات

شرکت نورما قصد دارد با هدف حمایت از رشد هوش مصنوعی و امنیت سایبری، یک مرکز تحقیق و توسعه کوانتومی در امارات متحده عربی بسازد.

مارک
1404/02/13 - 07:40- هوش مصنوعي

مارک زاکربرگ: تبلیغات آینده بدون نیاز به آژانس‌ها با هوش مصنوعی ساخته می‌شود

مدیرعامل متا با تبلیغ قابلیت‌های هوش مصنوعی در زمینه تبلیغات، به‌طور علنی به جنگ با تیم‌های خلاق تبلیغاتی رفت.

هشدار
1404/02/13 - 07:34- سایرفناوری ها

هشدار کارشناسان نسبت به اعتماد صددرصدی به نتایج هوش مصنوعی

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که تنها درصد کمی از کاربران، درستی نتایج تولیدشده توسط هوش مصنوعی مانند چت‌جی‌پی‌تی، جمنای و کوپایلوت را بررسی می‌کنند. کارشناسان درباره خطرات احتمالی اعتماد به هوش مصنوعی هشدار می‌دهند.