about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

احتمال تحریم گوگل و واتس‌اپ در روسیه

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ نیکولای پتروشف (Nikolai Patrushev)، رییس شورای امنیت روسیه و مشاور امور امنیت ملی پوتین، در مورد خطر استفاده‌ی مقامات دولتی این کشور از فناوری اطلاعات و ارتباطاتی که خارج از روسیه تولید می‌شوند، هشدار داد. وی گفت که ابزارها و فناوری اطلاعات خارجی ممکن است بدافزارهایی را داشته باشد که سرویس‌های جاسوسی در آن قرار داده‌اند.
وی پیشنهادهایی مبنی بر ممنوعیت استفاده از گوگل، واتس‌اپ و تعدادی دیگر از فناوری‌های ارتباطی ارائه داد و این پیشنهادها از سوی مجلس روسیه حمایت شد. بر اساس اظهارات برخی مقامات این مجلس، برخلاف تلاش‌های سرویس امنیت فدرال روسیه (Russian Federal Security Service)، وزارت کشور و وزارت دفاع روسیه، مشکلات امنیتی ناشی از استفاده از فناوری‌های مذکور هنوز وجود دارد.
ایلا ماسوخ (Illya massukh)، رئیس بنیاد دموکراسی اطلاعات (Foundation of Information Democracy)، با اشاره به استفاده‌ی سرویس‌های جاسوسی از اطلاعات فناوری‌های اطلاعات و ارتباطاتی در این زمینه اعلام کرد: «نمونه‌ای از استفاده‌ها، حملات سایبری به وب سرورهای تعدادی از مقامات دولتی روسیه است. بخش بزرگی از اطلاعات شخصی و مکاتبات این مقامات به دلیل استفاده از جیمیل، یاهو و واتس‌اپ به سرقت رفتند. دولت روسیه در مورد خطرهای این سرویس‌ها آگاه شده است.»
البته برخی از تحلیل گران IT روسیه تصریح کردند در صورت ممنوعیت استفاده از خدمات شرکت‌های فناوری مانند گوگل، با توجه به وابستگی 90 درصدی محصولات الکترونیک روسیه به این شرکت‌ها، مشکلات جدی بوجود خواهد آمد. البته نمایندگان دولت نیز راجع به ممنوعیت این خدمات تا به حال نظری نداده‌اند. البته لازم به یادآوری است که چندی پیش نیز انگلستان قصد داشت اقدام مشابهی مانند روسیه به عمل آورد.
روسیه از سال 2011 برای ایجاد گجت‌های داخلی، روش‌های امنیت فناوری اطلاعات و چارچوب نرم‌افزارهای ملی، برنامه‌ای را آغاز کرده است.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.