about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هنوز ماه ها تا معرفی گلکسی نوت ۱۰ باقی مانده اما بر اساس اطلاعات منتشر شده، ممکن است سال آینده با بزرگترین تبلت تاریخ سامسونگ مواجه شویم که نمایشگر آن حتی از آیفون XS مکس ۶.۵ اینچی هم وسیع تر باشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ زمانی که در سال ۲۰۰۹ کمپانی HTC از گوشی HD2 با نمایشگر ۴.۳ اینچی رونمایی کرد بسیاری فکر می کردند که موبایلی بزرگتر از آن در کار نخواهد بود اما تنها چند سال بعد سامسونگ با عرضه گلکسی نوت از مرز ۵ اینچ هم عبور کرد. امسال هم که شاهد عرضه گلکسی نوت ۹ با صفحه نمایش ۶.۴ اینچ و آیفون XS مکس با پنلی ۶.۵ اینچی بودیم، موبایلی که کمتر کسی فکر می کرد روزی به چنین ابعادی دست پیدا کند. با این حال گزارشات فعلی حاکی از این است که این روند به این زودی ها متوقف نخواهد شد. 

اخیرا یکی از سایت های کره ای با استناد به منابع مطلع مدعی شده که گلکسی نوت ۱۰ از نمایشگری ۶.۶۶ اینچی با رزولوشن 4K بهره خواهد برد که نوید نمایش با کیفیت انواع محتوا را به همراه دارد. اگرچه این پنل بسیار بزرگ به نظر می رسد اما کمپانی کره ای همین حالا در حال کار روی مدل موسوم به گلکسی F است که صفحه نمایشی انعطاف پذیر با ابعاد ۷.۳ اینچ دارد.

گلکسی نوت ۱۰ که با کد «داوینچی» در دست توسعه است به چیپست اسنپدراگون ۸۱۵۰ مجهز خواهد شد. بر اساس بنچمارک آنتوتو اسنپدراگون ۸۱۵۰ دارای آرایش سه خوشه ای شامل یک هسته با کارایی بالا، ۳ هسته برای وظایف متوسط و در نهایت ۴ هسته با مصرف انرژی بهینه برای کارهای روزمره است.

از دیگر مشخصات احتمالی می توان به پشتیبانی از شبکه 5G و دوربین اصلی سه گانه اشاره کرد و ظاهرا بر خلاف سال های گذشته به جای تابستان در بهار شاهد رونمایی از گلکسی نوت ۱۰ خواهیم بود.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.