about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

احتمال بازنشستگی اندورید

احتمالاً گوگل قصد دارد سیستم عامل فیوشا را جایگزین اندروید کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «fossbytes»؛ شرکت گوگل در سال 2016 سیستم عامل جدیدی به نام فیوشا (Fuchsia) را معرفی و شروع به آزمایش آن کرد. تاکنون اطلاعات زیادی در رابطه با این بستر ارائه نشده و تنها شایعات گوناگونی برای آن منتشر شده است. برای نمونه می توان به اختصاص آن به ابزارهای اینترنت اشیا اشاره کرد. همچنین گزارش هایی در رابطه با احتمال جایگزین شدن آن با اندروید و «کروم اُ.اِس» (Chrome OS) وجود دارد.

میشل راهمن (Mishaal Rahman)، یکی از اعضای «توسعه دهندگان اکس.دی.ای » (XDA Developers)، به تازگی گزارشی را منتشر کرد که صحت شایعه ی بالا قوت می بخشد. وی توضیح داد توانسته است فیوشا را در زیر شاخه های «AOSP’s ART» شناسایی کند به عنوان ران تایم اندروید (Android runtime)، شناخته می شود. از نظر تئوری این ویژگی به معنی پشتیبانی فیوشا از برنامه های اندروید است.

اگر گوگل قصد جایگزین کردن فیوشا را داشته باشد، ویژگی بالا بسیار حیاتی به نظر می رسد؛ زیرا باعث می شود برنامه های اندروید روی این بستر اجرا شوند. به علاوه پرورش توسعه ی دهندگان جدید برای فیوشا آسان نیز و این اقدام طیف وسیعی از افراد را به سمت فیوشا سوق می دهد. برای نمونه می توان به مایکروسافت اشاره کرد که در جذب توسعه دهندگان ویندوز موبایل با شکست مواجه شده بود.

از طرفی گزارش هایی وجود دارد که بیان می کنند، فیوشا سیستم عاملی جامع و یکپارچه است که روی تلفن های هوشمند، تبلت و رایانه های شخصی اجرا می شود. از طرفی گوگل خود دارای ابزارهای گوناگونی است که مناسب این بستر به نظر می رسند.

تا این لحظه اطلاعات بیشتری از فیوشا و تاریخ عرضه ی آن به بازار منتشر نشده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.