about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بر اساس اخبار منتشر شده اخیر، به احتمال زیاد، چین و آمریکا در آینده‌ای نزدیک، دور جدید مذاکرات امنیت سایبری خود را آغاز خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امور خارجه ایالات‌متحده، روز چهارشنبه مورخ 4 اکتبر، خبر آغاز دور جدید مذاکرات دو جانبه امنیت سایبری این کشور، با دولت چین، در آینده‌ای نزدیک را به صورت رسمی تأیید کرد.

معاون وزیر امور خارجه ایالات‌متحده، جان سالیوان (John Sullivan)، مسئولیت برگزاری این گفتگو را بر عهده خواهد داشت. جف سشنس (Jeff Sessions)، دادستان کل و الین دوک (Elaine Duke)، معاون اجرایی وزیر امنیت داخلی آمریکا نیز، از دیگر حاضران هیئت مذاکره‌کننده واشنگتن هستند.

گائو شنگکان (Guo Shengkun) مشاور وزیر امور خارجه و وزیر امنیت عمومی جمهوری خلق چین نیز، در سوی دیگر میز مذاکره، به عنوان نماینده چین، حاضر خواهد شد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا، این گفتگوهای دوجانبه، بحث‌های بی‌واسطه در مورد مهاجرت، استرداد مجرمین، مبارزه با مواد مخدر، مبارزه با تروریسم و امنیت سایبری را شامل می‌شود.

این دور از گفتگوها، یکی از چهار سازوکار ارتباطی ایجاد شده میان چین و آمریکا در سطوح عالی است که پس از دیدار شی جینپینگ رئیس‌جمهور چین و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، در سال گذشته، ایجاد شد.

به زعم بسیاری از کارشناسان، یکی از دلایل اصلی افزایش تمایل آمریکا به گسترش گفتگوها با دولت چین، آغاز روند اصلاحات قوانین امنیت سایبری این کشور، در طول ماه‌های گذشته است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.