about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اجلاس WWDC 2018؛ معرفی قابلیت های جدید TvOS

کاربران Apple TV دیگر نیازی ندارد رمز عبور خود را به داشته باشند؛ زیرا قابلیت استفاده به همه ی آنها تنها با یکبار ورود فراهم شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «TechCrunch»؛ شرکت اپل در زمان برگزاری اجلاس سالانه ی خود با نام «WWDC 2018» سیستم عامل TvOS 12 را معرفی کرد. در TvOS 12 از فناوری صدای فراگیر «دالبی اتموس» (Dolby Atmos)، پشتیبانی به عمل می آید. این مسئله « Apple TV »  را به اولین ابزار با کیفیت 4K تبدیل می کند که از آتموس و ویژن (Dolby Vision) بهره می برد.

تیم کوک، مدیرعامل اپل اعلام کرد، تعداد کاربران Apple TV نسبت به سال گذشته، 50 درصد رشد داشته است. همچنین در حال حاضر بیش از 100 کانال ویدئویی توسط این بستر پشتیبانی می شوند. به علاوه تا اواخر 2018 از «Charter Spectrum» نیز پشتیبانی خواهد شد تا 50 میلیون نفر از کاربران بتوانند از طریق ابزار خود به محتوای کابلی معمولی دسترسی کنند.

از طرفی کاربران دیگر نیازی ندارند برای ورود به برنامه های مختلف به صورت جداگانه این کار را انجام دهند. به همین منظور از قابلیت «Zero Sign On» رونمایی شد تا این اقدام را ساده تر کند. زمانی که مصرف کننده به ارائه دهنده ی خدمات تلویزیون کابلی خود متصل می گردد، به صورت خودکار و بدون وارد کردن رمز عبور، امکان ورود به همه ی برنامه ها و استفاده از آنها فراهم می شود. این قابلیت از هم اینک در دسترس قرار دارد.

البته خصیصه مذکور نگرانی هایی را نیز به وجود می آورد؛ زیرا هم اینک افرادی وجود دارد که بخشی از رمزهای عبور خود را با دیگران به اشتراک گذاشته اند. به علاوه اگر رمز عبور مورد استفاده توسط یک مجرم سایبری به سرقت برود، امکان سو استفاده های گسترده ای به وجود خواهد آمد.

 

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد