about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس Build 2018، اتاق جلسات هوشمند مایکروسافت

شرکت مایکروسافت اتاق جلساتی هوشمند به نمایش گذاشت که قابلیت هایی مانند تهیه رونوشت و صورت جلسه به شکل خودکار را ارائه می دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «theverge»؛ مایکروسافت در زمان برگزاری اجلاس بیلد 2018 (Build 2018)، اتاق جلساتی هوشمند را به نمایش گذاشت. این شرکت در حال کار روی نمونه ی اولیه ی  سخت افزارهایی است که حضور در این محیط ها و فعالیت در آن را ساده تر می کند.

در محیط به نمایش در آمده، دوربین هایی برای تصویر برداری 360 درجه و آرایه ای از میکروفن هایی که امکان شناسایی صدای همه ی افراد را در اتاق به دستی تشخیص دهد وجود داشت. همچنین تجهیزات داخل اتاق بدون در نظر گرفتن زبان، افراد از همه ی گفتگوها رونوشت تهیه می کند. به علاوه در آینده از قابلیت ترجمه ی همزمانی که اسکایپ از آن استفاده می کند، پشتیبانی به عمل خواهد آورد.

در محیط بالا می توان از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده کرد که نسبت به سخنان حاضرین، واکنش نشان داده، عملی خاص انجام می دهد. برای نمونه اگر شخصی اعلام کند هفته ی آینده اقدامی را انجام می دهد، این پیام به عنوان اعلانی برای وی ارسال می شود تا آن را فراموش نکرده، به وعده ی خود عمل کند.

هنوز مشخص نیست مایکروسافت چه زمانی قصد دارد اتاق جلسات به نمایش در آمده را انبوه سازی کند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.