about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اجرای فاز نخست شبکه‌ی ارتباطی بومی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان، برات قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برنامه‌های اجرایی وزارت ارتباطات در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: «در راستای تحقق اهداف سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی مقام معظم رهبری، وزارت ارتباطات معتقد است که فعالان بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور، قابلیت رقابت با محصولات خارجی را دارند.»
وی با تأکید بر اینکه حمایت از سرمایه‌گذاری در این بخش باید به‌صورت نظام‌مند و در قالب اهداف و برنامه‌های مشخص صورت گیرد، افزود: «در این راستا وزارت ارتباطات نسبت به تعریف و ایجاد فاز نخست شبکه‌ی اصلی ارتباطی بومی کشور تحت عنوان «توانا» اقدام کرده است.» معاون برنامه‌ریزی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود که «توانا» شبکه‌ی زیرساخت ارتباطی کشور مبتنی بر تجهیزات داخلی است که با هدف تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تولید محصولات و خدمات راهبردی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، وارد فاز اجرایی شده است.
قنبری گفت: «شبکه‌ی«توانا» با تأمین صد درصد تجهیزات بومی از طریق بخش خصوصی و تضمین خرید خدمت، با اعتباری بالغ‌بر یک هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال راه‌اندازی شده است.»
وی ادامه داد که در راستای این پروژه، سیستمهای انتقال نوری ۴۰ کاناله (DWDM) تولید داخل در شبکه ملی انتقال زیرساخت ارتباطی کشور، نیز به کار گرفته‌شده که این پروژه با ظرفیت ۴۰۰ گیگابیت بر ثانیه در مسیر تهران- اصفهان به اجرا درآمد.
معاون وزیر ارتباطات ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات، افزایش توان دانش فنی و کاربردی متخصصان داخلی و نیز کاهش قیمت محصولات مشابه خارجی به همراه تضمین امنیت شبکه را ازجمله دستاوردهای اجرای این طرح برشمرد.
به گزارش مهر، سیستم انتقال نوری DWDM آخرین فناوری دیتا در انتقال ترافیک اطلاعات از طریق تارهای نوری محسوب می‌شود که به‌صورت تولید داخلی در شبکه‌ی زیرساخت ارتباطی کشور به کار گرفته‌شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

 

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.