about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اثبات عدم کارایی آنتی‌ویروس‌ها

بر اساس گزارش محققان امنیتی، اکثر آنتی‌ویروس‌ها تمام بدافزارها را شناسایی نمی‌کنند و با خطرات سایبری را آن‌چنان‌که باید، توانایی مقابله ندارند. بدین ترتیب شرکت‌ها باید به دنبال روش‌های دیگری برای تأمین امنیت سایبری خود باشند.

موسسه AV-Test در بررسی خود 143 میلیون بدافزار در سال 2014 و 12 میلیون بدافزار جدید در هرماه را بررسی کرد. رایانه‌هایی که دارای سیستم‌عاملی ویندوز هستند، بیشتر هدف حمله بدافزارها قرارگرفته‌اند. ازآنجاکه بیشتر کاربران نیز از حساب کاربری ادمین استفاده می‌کنند، بنابراین بدافزار می‌تواند دسترسی لازم برای تغییرات را داشته باشد.

بررسی اخیر Damballa نشان می‌دهد که توانایی آنتی‌ویروس‌ها به میزانی نیست که بتوان به آن‌ها اعتماد کرد. محققان امنیتی این شرکت اعلام کردند، برای شرکت فعال درزمینهٔ شناسایی بدافزار مانند AV نیز حدود شش ماه طول می‌کشد تا بتواند signatureهای تمامی فایل‌ها را بسازد. هم‌چنین اعلام شد، 70 درصد از بدافزارها توسط AV شناسایی نشدند. حتی پس از گذشت یک ساعت نیز 34 درصد آن‌ها توانسته بودند خود را از دید آنتی‌ویروس مخفی نگه‌دارند. هم‌چنین بدافزارهایی وجود داشتند که حتی بعد از 6 ماه نیز شناسایی نشدند.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.