about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اتوبوس بی راننده در سنگاپور

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یک شرکت فرانسوی به نام ایزی‌مایل (EasyMile)،  اتوبوس‌های بی راننده و الکتریکی با نام «EZ10» را برای ایالت کالیفرنیای آمریکا و سنگاپور آماده کرده است. این اتوبوس‌ها سازگار با محیط زیست بوده و در جاده‌های پیش‌فرض و غیرعمومی از آن‌ها استفاده خواهد شد. اتوبوس EZ10 مصرف تجاری دارد و می‌تواند تا 12 مسافر را با خود حمل کند.
منبع انرژی این اتوبوس باطری‌های لیتیوم-یون هستند که می‌توانند با 8 ساعت شارژ 12 ساعت حرکت کنند. EZ10 می‌تواند 80 کیلومتر را با حداکثر سرعت 40 کیلومتر در ساعت طی کند. این اتوبوس در مسیرهای از پیش تعیین شده  در بین دو مکان رفت و آمد می‌کند. همچنین به کمک حسگرهایی که روی آن نصب شده خطرات احتمالی را تشخصی می‌دهد.
این اولین باری است که اتوبوس‌های بی راننده در سنگاپور استفاده می‌شنود. این اتوبوس‌ها از ماه دسامبر  در باغ‌های حاشیه خلیج (Gardens by the Bay) در مسیری یک 1.6 کیلومتری فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. همچنین در تابستان 2016  کاربرد آن‌ها افزایش خواهد یافت. در حال حاضر این اتوبوس‌ها در کشورهای دیگری مانند سوییس و فلاند مورد استفاده قرار گرفتند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد