about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت امنیت داخلی آمریکا به تازگی ادعا کرده است که هکرهای وابسته به ایران در حال انجام حمله سایبری به سازمان‌های آمریکایی هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امنیت داخلی آمریکا به دنبال افزایش تنش میان این کشور و ایران ادعا کرده است که هکرهای ایرانی با استفاده از بدافزارهای وایپر (wiper) به سازمان‌های این کشور حمله کرده‌اند. این دسته از نرم‌افزارهای مخرب قادر هستند حافظه رایانه آلوده را پاک‌کرده و از کار بیندازند.

کریستوفر کربز (Christopher Krebs)، مدیر سازمان امنیت سایبری و زیرساخت وزارت امنیت داخلی، به تازگی مدعی شده است شدت فعالیت‌های سایبری مخرب ایران در حال افزایش است. وی شرح داد که هکرهای وابسته به ایران صنایع و دولت‌ آمریکا را با استفاده از وایپر هدف قرار داده‌اند. از آنجایی که این بدافزار می‌تواند سامانه‌های را تخریب کند، آسیب‌های مالی بسیار شدیدی را به شرکت‌های قربانی وارد می‌آورد.

کربز ادامه داد، حملات یاد شده معمولاً به وابسته روش‌هایی مانند اسپیر فیشینگ (spear phishing)، سرقت رمز عبور (password spraying) و تکمیل اعتبارنامه انجام می‌شود. این نوع حملات با تحت کنترل در آوردن یک حساب کاربری آغاز شده و می‌تواند کل شبکه را تحت تأثیر قرار دهد.

پس از هدف قرار داده شدن پهپاد گلوبال هاوک توسط ایران، تعدادی از مقامات ناشناس آمریکایی ادعا کردند که فرماندهی سایبری این کشور به سامانه‌های کنترل موشک و رایانه‌های نظامی ایران حمله سایبری کرده است. از طرفی تعدادی از شرکت‌های امنیتی آمریکایی مانند کروداسترایک (Crowdstrike) و فایرآی نیز ادعا کردند ایران زیرساخت‌های نفت و گاز، اقتصاد و سازمان‌های دولتی آمریکا را مورد تهاجم قرار داده است.

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.