about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

مقامات آمریکایی ادعا می‌کنند، شدت حملات سایبری ایران، چین و روسیه به این کشور افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «نیویورک تایمز»؛ مقامات آمریکا از ماه‌ها قبل به دفعات ادعا کرده‌اند که هکرهای چینی و ایرانی به سازمان‌های دولتی و تجاری این کشور حمله‌ی سایبری کرده‌اند. کارشناسان امنیتی نیز شرح دادند این اقدامات پس از خروج ترامپ از برجام و آغاز جنگ تجاری با چین و با اهداف تلافی‌جویانه شدت گرفته‌اند.

بر اساس ادعای 7 فرد که نام آن‌ها فاش نشده است، شدت حملات ایران به بانک‌ها، کسب‌وکارها و سازمان‌های دولتی آمریکا، نسبت به گزارش‌های قبلی به شدت افزایش پیدا کرده است. بر همین اساس ده‌ها شرکت و چندین سازمان آمریکا مورد نفوذ واقع شده‌اند.

با توجه به تحلیل‌های صورت گرفته توسط آژانس امنیت ملی (NSA) و شرکت فایرآی روی حملات منتسب به ایران، وزارت امنیت داخلی در زمان تعطیلی دولت آمریکا یک دستورالعمل اضطراری را صادر کرد.

همچنین با توجه به گزارش 9 مقام اطلاعاتی، محققان امنیتی بخش خصوصی و حقوق‌دان‌هایی که با این‌گونه حملات آشنا هستند، هم‌زمان با آغاز موج جدید تهاجم‌های سایبری چین به منظور سرقت اسرار تجاری و نظامی، از پیمانکاران ارتشی و شرکت‌های فناوری آمریکا، حملات ایران نیز شروع شد.

بر اساس خلاصه‌ی گزارشی که نیویورک‌تایمز موفق شد آن را به دست آورد، نام شرکت‌های بوئینگ، تی موبایل (T-mobile) و جنرال الکتریک (General Electric Aviation) در میان اهداف جاسوسی صنعتی چین قرار دارند. با وجود این هیچ یک از شرکت‌های موجود در فهرست آن را تائید نکرده، نمی‌توان نسبت به موفقیت‌آمیز بودن آن‌ها اظهار نظر کرد.

اقدامات جاسوسی سایبری چین، 4 سال قبل، پس از دیدار باراک اوباما و شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین، به منظور متوقف سازی هک کردن اسرار تجاری تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کرد؛ اما با توجه به گزارش مقامات یاد شده در سال 2015، به نظر می‌رسد با در نظر گرفتن تنش‌های ایجاد شده بین چین و آمریکا، تفاهم‌نامه مذکور به صورت غیر رسمی لغو شده و شدت حملات به حالت سابق بازگشته است. با این تفاوت که در این نوبت به شکل پیچیده‌تری صورت می‌گیرند.

جوئل برنر (Joel Brenner)، رهبر سابق بخش ضد جاسوسی آمریکا زیر نظر بخش اطلاعات ملی گفت:

سایبر یکی از راه‌هایی است که دشمنان می‌توانند به شکلی مؤثر و انتقام‌جویانه‌ای به ما حمله کنند. این اقدامات بسیار پایین‌تر از آستانه‌ی حملات مسلحانه یا قوانین جنگی قرار دارند.

Paragraphs
تازه ترین ها
ابزارهای
1404/02/17 - 14:50- هوش مصنوعي

ابزارهای جدید هوش مصنوعی در پینترست

پینترست ابزارهای جدید هوش مصنوعی را به جستجوی بصری اضافه می‌کند.

نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.