about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

برخی از غول‌های فناوری دنیا از حملات سایبری هکرهای روس به سازمان‌های ورزشی و ضد دوپینگ خبر می‌دهند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به‌تازگی شرکت مایکروسافت (Microsoft) مدعی شده است هکرهای روس زبان فنسی بیر (Fancy Bear) که Strontium و APT28 نیز شناخته می‌شود، سازمان‌های مبارزه با دوپینگ را پیش از بازی‌های المپیک توکیو موردحمله سایبری قرار داده است. 

به گزارش این شرکت، این گروه تاکنون دست‌کم 16 سازمان مبارزه با دوپینگ را هدف قرار داده که برخی از آن‌ها موفقیت‌آمیز و مؤثر بوده‌اند. این گروه از تکنیک‌های معمول خود همچون فیشینگ هدفمند، حمله به دستگاه‌های اینترنت اشیاء و بدافزارهای چندمنظوره و منبع باز و بدافزارهای سفارشی و password spraying بهره برده است. این حملات در ماه سپتامبر 2019 پس‌ازاینکه سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA) از ممنوعیت احتمالی حضور ورزشکاران روسیه در رقابت‌های ورزشی من‌جمله بازی‌های المپیک و جام جهانی خبر داد، صورت گرفته است. 

اتهام حمله سایبری گروه فنسی بیر علیه سازمان‌های ورزشی و مبارزه با دوپینگ تازگی ندارد، این گروه در سال 2016 نیز متهم به هک سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ و در سال 2017 متهم به حمله سایبری علیه اتحادیه بین‌المللی فدراسیون‌های دوومیدانی و در سال 2018 متهم به استفاده از بدافزار Olympic Destroyer علیه بازی‌های المپیک زمستانی پیونگ چانگ و مؤسسات مالی روسیه شد. فنسی بیر همچنین به هک آزمایشگاه‌های پیشگیری از تهدیدات بیولوژیکی و شیمیایی اروپا و اوکراین نیز متهم شده بود.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.