about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مایکروسافت در جدیدترین اتهامات خود مدعی شد هکرهای روسیه و کره شمالی شرکت‌های فعال در حوزه واکسن کرونا را هدف حملات سایبری قرار داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مسئولین شرکت مایکروسافت مدعی شدند در ماه‌های اخیر سه گروه هکری را شناسایی کرده‌اند که هفت شرکت برجسته در زمینه تحقیقات و تولید واکس کرونا را هدف حمله سایبری قرار داده‌اند.

تام برت (Tom Burt) معاون مسائل امنیتی مایکروسافت در ادامه مدعی شد:

شرکت‌هایی که ما شناسایی کردیم، شرکت‌های برجسته دارویی و شرکت‌های تحقیقاتی در زمینه واکسن کرونا در کشورهای کانادا، فرانسه، هند، کره جنوبی و آمریکا بوده‌اند که هدف این حملات قرارگرفته‌اند.

وی افزود، یکی از این شرکت‌ها یک سازمان تحقیقاتی بالینی است که درگیر آزمایش‌ بوده و مورد دیگر شرکتی بود که مراحل آزمایش واکسن کرونا را به پایان رسانده بود.

طبق ادعاهای برت، این حملات از یک گروه هکری روسی موسوم به استرونتیوم (Strontium) یا خرس فانتزی (Fancy Bear) و دو گروه هکری کره شمالی به نام زینک (Zinc) و سریوم (Cerium) نشئت‌گرفته است.

تام برت خاطرنشان کرد، به‌عنوان‌مثال گروه هکری سریوم در حملات خود از ایمیل‌های فیشینگ خاص با مضامین کرونا استفاده می‌کرده و مدعی می‌شده که نماینده سازمان بهداشت جهانی است.

او در انتها اظهار داشت، اعمال قانون نباید به حملات سایبری سازمان‌های دولتی محدود شود بلکه در مواردی که گروه‌های هکری با کمک دولت‌ها حملات سایبری انجام می‌دهند نیز باید از برخوردهای قانونی استفاده شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.