about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مقامات آمریکایی پس از اتهام سایبری علیه روسیه خواستار افزایش تحریم ها علیه این کشور شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پس‌ازآنکه روسیه از سوی آمریکا به انجام حملات سایبری علیه نهادهای دولتی و غیردولتی این کشور متهم شد، حالا آدام شیف Adam Schiff رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا خواستار افزایش فشارها علیه روسیه شده است.

وی این اظهارات را پس‌ازآن بیان کرد که شرکت مایکروسافت ضمن اتهام زنی علیه روسیه، گروه هکری نوبلیوم را مسئول حمله سایبری به آژانس توسعه آمریکا معرفی کرده بود. بین‌الملل ایالات‌متحده (USAID) گروهی که ادعا می‌شود مسئول حملات سولارویندز نیز هست.

آدام شیف مدعی شد:

 مسکو مسئول این حملات است و این اقدام گستاخانه استفاده از نامه‌های الکترونیکی مرتبط با دولت ایالات‌متحده نشان می‌دهد که روسیه علیرغم تحریم‌های پس از حمله سولارویندز، لجام‌گسیخته شده است. آن تحریم‌ها به دولت آمریکا این قابلیت را داد تا در صورت لزوم پیچ‌های اقتصادی را محکم‌تر کند که در حال حاضر ضروری به نظر می‌رسد.

مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنا آمریکا نیز در بیانیه‌ای گفت:

ما باید سطح دفاع سایبری خود را افزایش دهیم و برای روسیه و سایر دشمنان روشن کنیم که آن‌ها با عواقب این کار و هر فعالیت مخرب سایبری دیگری مواجه خواهند شد.

مایکروسافت مدعی شده بود گروه هکری نوبلیوم با دسترسی به یک حساب بازاریابی ایمیل که توسط آژانس توسعه بین‌الملل آمریکا استفاده می‌شده، نزدیک به 3 هزار حساب کاربری ایمیل در بیش از 150 سازمان را هدف حمله فیشینگ قرار داده است.

به نظر می‌رسد اتهام سایبری علیه سایر کشورها، بهانه جدیدی است از سوی آمریکا برای اعمال تحریم‌های بیشتر. آمریکا بارها روسیه را به انجام حملات سایبری و دخالت در انتخابات این کشور متهم کرده، اتهاماتی که روسیه آن را بی‌اساس خوانده و رد کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
توافق
1405/07/04 - 17:01- آمریکا

توافق چین و آمریکا بر سر کاهش ۳۰ میلیارددلاری تعرفه‌ها

چین اعلام کرد که در چارچوب توافقی هشت‌ماده‌ای، چین و آمریکا بر سر کاهش ۳۰ میلیارددلاری تعرفه‌ها توافق کردند.

لایحه
1405/07/04 - 16:36- آمریکا

لایحه منع دولت فدرال از تجهیز سامانه‌های دولتی به قطعات ساخت چین

قانون‌گذاران آمریکایی لایحه‌ای را ارائه کردند که هدف آن منع دولت فدرال از تجهیز سامانه‌های دولتی حساس به قطعات ساخت چین است.

پنهان
1405/07/04 - 15:35- آمریکا

پنهان کردن روابط شرکت فناوری قضایی با روسیه

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد دو مدیر ارشد شرکت اکسیژن فورنزیکس (Oxygen Forensics) که نرم‌افزارهای استخراج داده و جرم‌یابی دیجیتال به چندین نهاد دولتی آمریکا می‌فروخت، به اتهام پنهان کردن مالکیت روسی شرکت و محل تولید نرم‌افزارها بازداشت شده‌اند.