about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت دادگستری آمریکا شش افسر اطلاعاتی روسیه را به انجام جرائم سایبری متهم کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وزارت دادگستری آمریکا به‌تازگی شش افسر اطلاعاتی روسیه را به اتهام حملات سایبری گسترده تحت پیگرد قضایی قرارداد.

به گفته مقامات وزارت دادگستری ایالات‌متحده این شش افسر روسی متهم هستند که با همکاری یکدیگر مخرب‌ترین و مشکل‌سازترین حملات سایبری را سازمان‌دهی کرده و به شبکه‌های رایانه‌ای مختلف در سراسر جهان خسارت‌های مالی گسترده‌ای وارد کرده‌اند.

وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد، این گروه شش نفره بین سال‌های 2015 تا 2019 شبکه برق اوکراین، انتخابات فرانسه، مسابقات المپیک زمستانی کره جنوبی، بندر آمستردام هلند، بندر بمبئی هند و کشورهایی نظیر آمریکا، انگلیس و گرجستان را هدف حملات سایبری قرار داده‌اند.

اتهامات واردشده به این افسران، کلاه‌برداری و سوءاستفاده رایانه‌ای، کلاه‌برداری دیجیتالی، آسیب به رایانه‌های محافظت‌شده و سرقت هویت است.

شش متهم این پرونده که 27 الی 35 سال سن دارند در صورت اثبات اتهامات ممکن است به حداکثر 27 سال زندان محکوم شوند. مقامات وزارت دادگستری آمریکا نام این شش افسر اطلاعاتی روسیه را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داده و گمان می‌کنند که آن‌ها در روسیه به سر می‌برند.

سفارت روسیه در واشنگتن ضمن تکذیب این ادعاها با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، روسیه در انجام حملات سایبری در جهان مشارکت نداشته و ندارد، ادعاهای مطرح‌شده  از طرف آمریکا صرفاً با هدف برانگیختن احساسات روس هراسی صورت می‌گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد