about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اتهام حمله هکرهای ایرانی به سیستم‌عامل مک

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ برخی رسانه‌های آمریکایی، خبر از حمله بدافزاری به سیستم‌عامل مک دادند که به ادعای آن‌ها، احتمالاً این بدافزار در ایران تولید شده است. بدافزار مذکور، مک دانلودر نام دارد و بخش‌هایی نظیر صنایع دفاعی در آمریکا و فعالان حقوق بشر را هدف قرار می‌دهد. سیستم‌عامل مک، یکی از امن‌ترین سیستم‌عامل‌های روز دنیا محسوب می‌شود و کارشناسان امنیتی معتقدند که این سیستم‌عامل در آمار سالانه، کمترین میزان حملات سایبری را به خود اختصاص می‌دهد. حال با مطرح‌شدن چنین خبری، کارشناسان معتقدند که دیگر داشتن یک رایانه مجهز به سیستم‌عامل مک، ضامن امنیت در فضای سایبری نیست.
این بدافزار، در نسخه جعلی وب‌سایت شرکت صنایع هوافضای یونایتد تکنولوژی آمریکا یافت شده است. این وب‌سایت جعلی، پیش‌ازاین برای انجام حملات فیشینگ و گسترش بدافزار در نسخه ویندوز مورد استفاده قرار می‌گرفته و کارشناسان امنیتی، هکرهای ایرانی را متهم به مدیریت این وب‌سایت کرده‌اند.
بازدیدکنندگان این وب‌سایت جعلی، با صفحه‌ای روبرو می‌شوند که در آن، برنامه‌ها و واحدهای درسی رایگان برای کارکنان شرکت‌های صنایع دفاعی آمریکا نظیر لاکید مارتین، ریتیون و بوئینگ قرار داده شده است. پس‌ازآن، این بدافزار، در قالب نصب یک فلش پلیر، برای اجرای ویدئویی که در سایت قرار داده شده است، روی سیستم کاربر نصب می‌شود و آغاز به کار می‌کند. این وب‌سایت، تاکنون چندین بدافزار برای نسخه‌های ویندوز و مک را با استفاده از حمله فیشینگ، بین کاربران پخش کرده است.
یکی از دلایلی که کارشناسان امنیتی برای نسبت دادن این حمله به ایران به آن استناد می‌کنند، استفاده از نام‌هایی است که پیش‌تر به گروه‌های هکرهای ایرانی نسبت داده‌شده بود. بر اساس این ادعا، گروه هکری مذکور از شبکه‌هایی برای مقاصد خود استفاده کرده که نام آن‌ها، پیش‌تر در عملیات علیه صنایع دفاعی آمریکا و برخی مخالفان سیاسی به کار برده شده بود. در این میان، به حملات گروه " Flying Kitten" اشاره شده است. این گروه متهم شده بود که حملاتی را علیه برخی اهداف در آمریکا سازمان‌دهی کرده و از جانب ایران حمایت می‌شود.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.