about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان‌های امنیتی چک مدعی شدند هکرهای روس به زیرساخت‌های این کشور حمله سایبری کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان ملی امنیت سایبری و امنیت اطلاعات جمهوری چک در گزارشی مدعی شد گروهی از هکرهای روس در سال 2019 یکی از ساختارهای دولتی استراتژیک این کشور را با ارسال ایمیل‌های فیشینگ هدف حمله سایبری قرار داده و به اطلاعات شخصی کارکنان دسترسی پیداکرده است. 

در گزارش این سازمان ادعاشده است گروهی که پشت حمله قرار دارد «Sofacy» نام داشته و با اداره اصلی اطلاعات روسیه در ارتباط است. 

مقامات چک در ماه آوریل 2020 نسبت به حملات سایبری به تأسیسات زیربنایی و سازمان‌های بهداشت این کشور هشدار داده بودند و فرودگاه واتسلاو هاول نیز از دفع چندین حمله سایبری به زیرساخت‌های فناوری اطلاعات خود خبر داده بود.

ایوا کلونووا (Iva Klonova)، دبیر مطبوعاتی مرکز مبارزه با جرائم سازمان‌یافته جمهوری چک در ماه ژوئیه 2019 اعلام کرده بود شبکه رایانه‌ای وزارت امور خارجه این کشور مورد تهاجم سایبری قرارگرفته است.

او گفته بود هکرها موفق به سرقت اطلاعات محرمانه نشده‌اند، اما به ایمیل برخی از کارکنان وزارت دسترسی پیداکرده‌اند. 

سازمان‌های انتظامی چک در تلاش بودند به ارتباط میان این حمله با حملات سایبری سال‌های 2016 و 2017 به وزارت امور خارجه پی ببرند. در حملات سال‌های 2016 و 2017  انگشت اتهام را به‌سوی روسیه نشانه رفته بودند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.