about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مقامات رژیم صهیونیستی اخیراً مدعی شدند که هکرهای حماس از زنان برای هدف قرار دادن آنها استفاده کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شرکت امنیت سایبری اسرائیلی «Cybereason» ادعا کرد که هکرهای مرتبط با حماس، سازمان‌های دفاعی، مجری قانون و خدمات اضطراری اسرائیل را با ایجاد حساب‌های جعلی در فیس‌بوک، که ظاهراً زنان بودند، هدف قرار داده‌اند.

بنابر ادعای محققان این شرکت اسرائیلی، پروفایل‌های جعلی فیس‌بوک به طور منظم نگهداری و به زبان عبری صحبت می‌شدند و با شهروندان اسرائیلی در تعامل بودند تا اعتبار آنها افزایش یابد. براساس گزارش Cybereason، مهاجمان با افراد مورد نظر دوست شدند، اعتماد قربانیان را قبل از شروع مکالمات صمیمی جلب و پیشنهاد کردند مکالمات به واتس‌آپ منتقل شوند. در نهایت، هکرها سعی کردند قربانیان را فریب دهند و کدهای مخربی را دانلود کنند که به مهاجمان امکان دسترسی کامل به دستگاه‌های آنها از جمله دوربین تلفن، ایمیل و پیام‌های متنی را می‌دهد.

در گزارش Cybereason آمده است :

«به نظر می‌رسد اپراتورها تلاش زیادی برای مراقبت این پروفایل‌ها، گسترش شبکه اجتماعی خود از طریق پیوستن به گروه‌های محبوب اسرائیلی، نوشتن پست‌هایی به زبان عبری و افزودن دوستان قربانیان احتمالی به عنوان دوستان انجام داده‌اند. هدف از این کمپین هک، استخراج اطلاعات حساس برای جاسوسی بود.»

کارشناسان صهیونیستی ادعا کردند که هکرها همچنین از قربانیان خواستند فایلی حاوی ویدیویی با محتوای جنسی را باز کنند. در واقع، این فایل حاوی بدافزار بوده و هنگام باز شدن، دستگاه قربانی را آلوده کرده است.

Cybereason این حمله را با اطمینان تقریباً زیاد به یک گروه هکری تحت حمایت حماس به نام «APT-C-23» نسبت داد.

به گفته محققان Cybereason، که از افشای قربانیان خودداری کردند، در این نمونه گروه هکری ده‌ها نفر را هدف قرار داد و با موفقیت دستگاه‌ها و رایانه‌ها را آلوده کرد. شرکت اسرائیلی مدعی شد که این حملات، موسوم به عملیات باربی ریش (Bearded Barbie)، نشان می‌دهد که حماس، به عنوان گروه اسلامی حاکم بر نوار غزه، تا چه حد توانایی‌های سایبری خود را بهبود بخشیده است. تعداد دستگاه‌های آلوده فاش نشده است.

لیور دیو (Lior Div)، مدیر اجرایی Cybereason در بیانیه‌ای گفت :

«استفاده از مهندسی اجتماعی دقیق همراه با ابزارهای پیشرفته حمله ممکن است آسیب بزرگی به دولت اسرائیل وارد کند.»

نماینده حماس از اظهار نظر خودداری کرد. یک سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز پس از درخواست برای اظهار نظر پاسخی نداده است.

به گفته Cybereason، شرکت به مِتا (Meta) در مورد یافته‌های خود هشدار داد و در نتیجه فیس‌بوک حساب‌های مشخص شده را مسدود کرد. نمایندگان فیس‌بوک نیز هنوز اظهارنظری نکرده‌اند.

محققان صهیونیستی ادعا کردند که هکرهای ظاهراً همسو با حماس، قبلاً کلاهبرداری‌های عاشقانه را برای فریب قربانیان به روشی با پیچیدگی کمتر امتحان کرده‌اند. در سال 2017، حماس متهم شد که از عکس‌های زنان جذاب برای به دام انداختن صدها سرباز اسرائیلی در مکالمات پیام‌رسان فیس‌بوک با هدف جمع‌آوری اطلاعات در مورد طرح‌ها و استقرار نظامی اسرائیل استفاده کرده است.

در تلاش اخیر نیز شرکت اسرائیلی مدعی شد که هکرها در فیس‌بوک خود را به صورت زنان درآورده بودند و به دنبال گفتگو با اهداف خود در طول ساعات کاری بودند تا بتوانند آنها را متقاعد کنند که نرم‌افزار را روی رایانه‌های جنگی محل کار خود بارگیری کنند و به این ترتیب به اطلاعات حساس بیشتری دسترسی پیدا کنند.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.