about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

اتهام جدید غرب علیه غول مخابراتی چین

آمریکا در جدید ترین اقدام خود علیه شرکت هوآوی، این خول مخابراتی چینی را به همکاری با ایران در دور زدن تحریم ها متهم کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از رویترز؛ مقامات قضایی آمریکا، در حال بررسی اتهام شرکت مخابراتی هوآوی چین، مبنی بر دور زدن تحریم‌های وضع‌شده علیه ایران، هستند. مسئولان ایالات‌متحده، از سال 2016، به فعالیت‌های تجاری هوآوی مشکوک بودند و ادعای حمل غیرقانونی برخی تجهیزات مخابراتی آمریکایی به ایران، توسط این شرکت را مطرح کرده بودند.

خبر احتمال تحریم هوآوی از سوی ایالات متحده و آغاز تحقیقات در مورد نقش این شرکت در ارسال تجهیزات آمریکایی به ایران و نقض تحریم های وضع شده از سوی این شرکت چینی، نخستین بار روز چهلرشنبه مورخ 25 آوریل، در نشریه وال استریت ژورنال، مطرح شد.

بر اساس گزارش وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا، اقدامات آمریکا در خصوص فعالیت های مشکوک شرکت های چینی بزرگ چون هوآوی و زد تی ای (ZTE)، کاهش دسترسی این فعالان حوزه مخابرات به بازار و اقتصاد آمریکا را شامل می شود و همین امر، می تواند تا حدود زیادی از توان جاسوسی چین از صنایع، زیرساخت ها و موسسات بزرگ اقتصادی آمریکا، بکاهد.

شرکت هوآوی، بزرگترین تولید کننده تجهیزات مخابراتی و ابزار ارتباطی جهان و سومین تولید کننده تلفن های همراه هوشمند جهان است.
 

تازه ترین ها
نامزد
1404/02/17 - 13:52- آمریکا

نامزد سایبری ترامپ به‌دنبال بازنگری در حملات دیجیتال

کیتی ساتن، نامزد پیشنهادی دونالد ترامپ برای سمت معاون وزیر دفاع در امور سیاست‌های سایبری، روز سه‌شنبه اعلام کرد در صورت تأیید، سیاست‌های مربوط به عملیات تهاجمی سایبری را بازنگری خواهد کرد.

هک
1404/02/17 - 13:43- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

هک
1404/02/17 - 13:40- جرم سایبری

هک تعدادی از ایستگاه‌های آی هارت رادیو

چندین ایستگاه رادیویی متعلق به شرکت آی هارت مدیا در ماه دسامبر هدف حمله سایبری قرار گرفتند و طی آن، شماره‌های تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و سایر جزئیات شخصی افراد فاش شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.