about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اتهام جدید آمریکا علیه هکرهای چینی

ایالات متحده، هکرهای چینی را به سرقت میلیون‌ها دلار از صندوق امداد کووید-19 متهم کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سرویس مخفی ایالات متحده ادعا کرد که هکرهای چینی از سال 2020 ده‌ها میلیون دلار از مزایای کمک به کووید-19 آمریکا را سرقت کرده‌اند.

سرویس مخفی از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد اما «NBC News» تأیید کرد که تیم هکر چینی در جامعه تحقیقات امنیتی با عنوان «APT41» یا «Winnti» شناخته می‌شود.

بنابه ادعای کارشناسان غربی، APT41 یک گروه مجرم سایبری پرکار و ترکیبی از نفوذهای سایبری تحت حمایت دولت و نقض اطلاعات با انگیزه مالی را انجام داده است.

کارشناسان آمریکایی مدعی شدند که چندین عضو این گروه هکری در سال‌های 2019 و 2020 از سوی وزارت دادگستری ایالات متحده به دلیل جاسوسی از بیش از 100 شرکت از جمله شرکت‌های توسعه نرم‌افزار، ارائه‌دهندگان مخابرات، شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی و توسعه‌دهندگان بازی‌های ویدیویی متهم شدند.

جفری روزن (Jeffrey Rosen)، معاون سابق دادستان کل در آن زمان گفت :

«متأسفانه، حزب کمونیست چین راه متفاوتی را برای ایمن کردن چین برای مجرمان سایبری انتخاب کرده تا زمانی که آنها به رایانه‌های خارج از چین حمله و دارایی معنوی مفید برای چین را سرقت کنند.»

سفارت چین در واشنگتن هنوز نسبت به این موضوع واکنشی نشان نداده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد