about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مقامات قضایی لهستان روز جمعه از دستگیری یک بازیکن حرفه ای هاکی روی یخ به اتهام جاسوسی برای دولت روسیه، خبر دادند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این بازیکن هاکی توسط دادستان به عنوان یک ملی پوش روسیه و عضو یک باشگاه دسته اول در این کشور توصیف می شود، اگرچه نه او و نه تیمش شناسایی نشدند.

آنها می گویند که او از سال 2021 در لهستان حضور داشته است.

خبرگزاری دولتی ریا گزارش می دهد که وزارت خارجه روسیه خواستار توضیح لهستان در مورد دستگیری یک تبعه روس شده است.

دادستان ها ادعا می کنند که این مرد برای فعالیت های جاسوسی از جمله شناسایی زیرساخت های حیاتی در لهستان پول دریافت کرده است و او چهاردهمین عضو شبکه جاسوسی است که دستگیر شده است.

او در صورت محکومیت به ۱۰ سال زندان محکوم خواهد شد.

دیگر اعضای مظنون این شبکه به عنوان «خارجی‌هایی از پشت مرز شرقی» توصیف می شوند که فعالیت‌های اطلاعاتی و تبلیغاتی علیه لهستان انجام می‌دادند و اقدامات خرابکارانه را از طرف اطلاعات روسیه آماده می‌کردند.

لهستان پیشتر در ماه آوریل دو مرد را دستگیر کرده بود که یکی از آنها تبعه روسیه و دیگری تبعه بلاروس بود که حداقل از سال 2017 به جاسوسی برای سرویس اطلاعات نظامی روسیه (GRU) متهم شده بودند.

دستگیری این شبکه در لهستان به دنبال دستگیری هفت تبعه روس در نروژ در ارتباط با حوادثی است که طی آن هواپیماهای بدون سرنشین بر فراز تاسیسات اصلی انرژی به پرواز درآمدند و نگرانی‌هایی در مورد حملات سایبری علیه زیرساخت‌های این کشور ایجاد کردند.

چندین آژانس اطلاعاتی ملی، از جمله آژانس‌های فنلاند و سوئیس نیز هشدار داده‌اند که تلاش‌ها برای تخریب شبکه‌های اطلاعاتی انسانی روسیه احتمالاً منجر به افزایش حملات سایبری خواهد شد.

لهستان و اوکراین هر دو مورد هدف باج افزار پرستیج (Prestige) قرار گرفته اند که مایکروسافت آن را به گروه هکری ایریدیوم (Iridium) که با سرویس اطلاعات نظامی روسیه مرتبط است، نسبت داده است.

مقامات امنیت سایبری لهستان در دسامبر گذشته گفته بودند که این حملات سایبری پاسخ روسیه به حمایت ورشو از اوکراین و تلاشی برای بی ثبات کردن اوضاع در این کشور است.

منبع:

تازه ترین ها
بازتعریف
1404/03/28 - 14:21- آسیا

بازتعریف میدان نبرد در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی

در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی، موشک‌ها، پهپادها و دکترین نظامی میدان نبرد را بازتعریف می‌کنند.

آیا
1404/03/28 - 12:08- جنگ سایبری

آیا رژیم صهیونیستی واقعاً می‌تواند واتساپ را هک کند؟

مقامات ایرانی امروز از شهروندان خواستند فوراً اپلیکیشن واتساپ را از تلفن‌های همراه خود حذف کنند.

حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.