about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

اتهام بی‌ اساس لیتوانی به ایران

روز سه‌شنبه، گروهی از هکرهای ناشناس وب‌سایت رسمی نیروهای مسلح لیتوانی را هک و ظاهر صفحه اصلی این وب‌سایت را بر هم زدند (deface) و یک پیام تحریک‌آمیز را با این محتوا منتشر کردند که: «رزمایش ناتو که از 8 ژوئن شروع شده به‌منظور جداسازی منطقه کالینینگراد از روسیه است.». استان کالینینگراد یکی از واحدهای فدرالی روسیه واقع در کرانه دریای بالتیک است و توسط کشورهای لهستان و لیتوانی محاصره شده است.

 

 

رییس مرکز امنیت سایبری ملی لیتوانی، ایران را یکی از مظنونیناین حمله دانست اما هیچ مدرکی برای اثبات این ادعای خود ارائه نکرد. رییس این مرکز گفت: «ما اطلاعات جذاب زیادی را می‌بینیم. ما می‌دانیم که IPهای مختلف زیادی وجود دارند، به‌عنوان‌مثال تلاش‌های زیادی از داخل ایران انجام شده است که طی آن عده ای سعی کردند رمز عبور را حدس بزنند. ما می‌دانیم که سروری که وب‌سایت را میزبانی می‌کند مرتب توسط هکرها کنترل شده استو این هکرها بسیار تلاش کردند تا وارد سایت شوند اما موفق به این کار نشدند.»
بر اساس ادعای رسانه‌های لیتوانیایی روسیه نیز از مظنونین این حملات است. پلیس لیتوانی در تلاش برای یافتن عاملان این اتفاق است.

 

 

لیتوانی یکی از هم‌پیمانان مهم ناتو است. اطلاعات ارائه‌شده در این گزارش توسط رسانه‌های لیتوانی و سخنگوی نیروهای مسلح این کشور منتشر شد. این اولین بار نیست که یک وب‌سایت دولتی لیتوانی هک شده است. پیش‌تر در سال 2012 وب‌سایت اداره پلیس این کشور نیز هک شد. این وب‌سایت هم اکنون بازیابی شده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.