about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در فاصله چند روز مانده به از سرگیری تحریم‌های هسته‌ای ایالات‌متحده علیه ایران، موج تازه‌ای از اتهام‌پراکنی‌ها علیه این کشور به راه افتاده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در فاصله ده روز مانده به از سر گیری تحریم‌های هسته‌ای علیه کشورمان توسط ایالات‌متحده آمریکا، کشورهای غربی به گسترش اتهام‌پراکنی‌های خود دست زده‌اند و ایران را متهم به استفاده از روش‌های مختلف و غیرمتعارف، برای دور زدن تحریم‌های ظالمانه غرب می‌کنند.

به‌تازگی، نشریه بلومبرگ در تحلیلی، مدعی شد که ایران بعد از آغاز تحریم‌ها، به پول شویی سایبری روی خواهد آورد و تلاش می‌کند تا با بهره گرفتن از توان هکری خود، تحریم‌های پولی و بانکی را دور بزند. این نشریه، همچنین ایران را به‌عنوان یک تهدید بزرگ برای مؤسسات مالی جهان قلمداد کرده و گفته است:

«برای بسیاری از بانک‌ها، 5 نوامبر روز وحشتناکی خواهد بود. در این روز، تحریم‌ها توسط آمریکا علیه ایران، از سر گرفته خواهد شد و این مسئله، فشارها را بر اقتصاد ایران، بیشتر از قبل خواهد کرد؛ اما این فقط یک جنبه از موضوع خواهد بود و بخش دیگری از آن‌که کمتر موردتوجه قرار گرفته، استفاده ایران از پول شویی سایبری است. در این زمینه، بانک‌ها هدف قرار خواهند گرفت.»

بلومبرگ در بخش دیگری از یادداشت خود، به بررسی پول شویی سایبری پرداخته و گفته است: «پول شویی سایبری، یک مفهوم نسبتاً ساده است. در این روش، هکرها با سوءاستفاده از سامانه‌های بانکی، نسبت به انجام اقدامات غیرقانونی، مبادرت می‌ورزند و پس‌ازآن، با بهره‌گیری از روش تغییر اطلاعات، سیاست‌های کنترلی ضد پول شویی را دور می‌زنند. این یک روش مؤثر است، چرا که کمتر کسی می‌تواند متوجه آن بشود.»

این نشریه اقتصادی، در بخش دیگری از تحلیل خود، به موضوع فروش نفت ایران اشاره‌کرده است و ضمن تکرار اتهامات علیه کشورمان، گفته است: «ایران قطعاً از انگیزه کافی برای انجام اقدامات پول شویی سایبری برخوردار است. ارزش پول ملی ایران در حال کاهش است و از فروش نفت هم منع شده است. علاوه بر این، اقدامات آمریکا و امارات متحده عربی، سبب شده است تا ایران نتواند از طریق غیرقانونی، به انجام تراکنش‌های مالی بپردازد.»

تکرار اتهام حمله سایبری ایران به نهادهای مالی آمریکایی در سال‌های 2011 و 2012، بخش دیگری از گزارش بلومبرگ را تشکیل می‌دهد. در این قسمت از گزارش آمده است: «ایران، توانایی‌های خود را برای انجام چنین حملاتی نشان داده است. در سال 2011، این کشور حملات متعددی علیه نهادهای مالی آمریکایی انجام داد و سبب از بین رفتن میلیون‌ها دلار سرمایه شد.»

ادامه دارد...

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.