about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت امنیتی رکوردد فیوچر ادعا می‌کند، هکرهای ایرانی به حوزه انرژی کشورهای اروپایی حمله کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ شرکت امنیت سایبری رکوردد فیوچر (Recorded Future)، ادعا می‌کند یک گروه هکری وابسته به ایران حوزه انرژی اروپا را هدف قرار داده است. این کار به منظور انجام عملیات شناسایی برای جمع‌آوری اطلاعات حساس صورت می‌گرفت

.محققان رکوردد فیوچر توضیح دادند هکرها از بدافزار متن‌باز پاپی‌رت (PupyRAT)، استفاده می‌کردند که امکان نفوذ به ویندوز، لینوکس، مکینتاش و اندروید را برای آن‌ها فراهم می‌کرد. پای‌رت امکان دسترسی مهاجمان به نام‌های کاربری، رمزهای عبور و اطلاعات حساس را ارائه می‌داد.

تحلیلگران ادعا می‌کنند حملات یاد شده توسط گروه APT33 انجام گرفته است. آن‌ها مدعی هستند این گروه وابسته به دولت ایران است. همچنین آن‌ها اشاره کردند که گروه مورد بحث از گذشته زیرساخت‌های حیاتی حوزه‌های دیگر را نیز هدف قرار می‌دهد. کمپین بدافزاری یاد شده در بازه زمانی نوامبر 2019 تا ژانویه 2020 فعالیت می‌کرد.

تحلیلگران نتوانسته‌اند تا این لحظه شیوه دقیق انتشار بدافزار را شناسایی کنند؛ اما باور دارند این کار به واسطه انجام حملات اسپیر فیشینگ (Spear-Phishing) صورت گرفته است. محققان ادعا می‌کنند هکرهای APT33 پیش از ارسال سندهای آلوده، ابتدا اهداف خود را شناسایی کرده و اعتماد آن‌ها را جلب می‌کنند.

محققان رکوردد فیوچر مدعی هستند، حجم بالایی از ترافیک شبکه شرکت‌های فعال حوزه انرژی را مشاهده کرده‌اند که به طور مرتب با زیرساخت فرماندهی و کنترل کمپین‌های پایی‌رت ارتباط برقرار می‌کرد. این مسئله نشانه‌ای از انجام یک عملیات جاسوسی سایبری است.

مدیر توسعه تهدیدات راهبردی رکودد فیوچر توضیح داد، برای حمله به سامانه‌های یاد شده باید موارد امنیتی مانند احراز هویت دومرحله‌ای دور زده شود. همچنین به نظر می‌رسد هکرها از حمله بروت فورس برای دستیابی به رمزهای عبور استفاده کرده باشند.

رکوردد فیوچر شرکت‌های حوزه انرژی که مورد حمله واقع شده‌اند را از این موضوع مطلع کرده است؛ اما نام هیچ‌یک از این شرکت‌ها به صورت عمومی اعلام نشد.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.