about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

شرکت امنیتی رکوردد فیوچر ادعا می‌کند، هکرهای ایرانی به حوزه انرژی کشورهای اروپایی حمله کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ شرکت امنیت سایبری رکوردد فیوچر (Recorded Future)، ادعا می‌کند یک گروه هکری وابسته به ایران حوزه انرژی اروپا را هدف قرار داده است. این کار به منظور انجام عملیات شناسایی برای جمع‌آوری اطلاعات حساس صورت می‌گرفت

.محققان رکوردد فیوچر توضیح دادند هکرها از بدافزار متن‌باز پاپی‌رت (PupyRAT)، استفاده می‌کردند که امکان نفوذ به ویندوز، لینوکس، مکینتاش و اندروید را برای آن‌ها فراهم می‌کرد. پای‌رت امکان دسترسی مهاجمان به نام‌های کاربری، رمزهای عبور و اطلاعات حساس را ارائه می‌داد.

تحلیلگران ادعا می‌کنند حملات یاد شده توسط گروه APT33 انجام گرفته است. آن‌ها مدعی هستند این گروه وابسته به دولت ایران است. همچنین آن‌ها اشاره کردند که گروه مورد بحث از گذشته زیرساخت‌های حیاتی حوزه‌های دیگر را نیز هدف قرار می‌دهد. کمپین بدافزاری یاد شده در بازه زمانی نوامبر 2019 تا ژانویه 2020 فعالیت می‌کرد.

تحلیلگران نتوانسته‌اند تا این لحظه شیوه دقیق انتشار بدافزار را شناسایی کنند؛ اما باور دارند این کار به واسطه انجام حملات اسپیر فیشینگ (Spear-Phishing) صورت گرفته است. محققان ادعا می‌کنند هکرهای APT33 پیش از ارسال سندهای آلوده، ابتدا اهداف خود را شناسایی کرده و اعتماد آن‌ها را جلب می‌کنند.

محققان رکوردد فیوچر مدعی هستند، حجم بالایی از ترافیک شبکه شرکت‌های فعال حوزه انرژی را مشاهده کرده‌اند که به طور مرتب با زیرساخت فرماندهی و کنترل کمپین‌های پایی‌رت ارتباط برقرار می‌کرد. این مسئله نشانه‌ای از انجام یک عملیات جاسوسی سایبری است.

مدیر توسعه تهدیدات راهبردی رکودد فیوچر توضیح داد، برای حمله به سامانه‌های یاد شده باید موارد امنیتی مانند احراز هویت دومرحله‌ای دور زده شود. همچنین به نظر می‌رسد هکرها از حمله بروت فورس برای دستیابی به رمزهای عبور استفاده کرده باشند.

رکوردد فیوچر شرکت‌های حوزه انرژی که مورد حمله واقع شده‌اند را از این موضوع مطلع کرده است؛ اما نام هیچ‌یک از این شرکت‌ها به صورت عمومی اعلام نشد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد