about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اتهامات سنگین علیه دو شهروند چینی

وزارت دادگستری ایالات‌متحده آمریکا علیه دو شهروند چینی اتهاماتی مطرح کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی وزارت دادگستری ایالات‌متحده آمریکا اتهاماتی علیه دو شهروند چینی مطرح کرد. 

اتهاماتی که علیه این دو شهروند به‌نام‌های تیان یینیین (Tian Yinyin) و لی جیادونگ (Li Jiadong) واردشده است همکاری با گروه لازاروس در عملیات پول‌شویی پس از هک دو صرافی ارز دیجیتال بوده است.  

طبق گفته مقامات، تیان و لی با گروه لازاروس همکاری داشته و به‌عنوان واسط در عملیات پول‌شویی عمل کرده‌اند.

بر اساس اتهامات وارده، هکرهای لازاروس با استفاده از بدافزارها، به بانک‌ها و شبکه‌های خودپردازها، سایت‌های آنلاین بازی و کازینو و صرافی‌های ارز دیجیتال نفوذ کرده و پول سرقت کرده‌اند و سپس تیان و لی وجه سرقت شده را به یوان چین و گیفت کارت‌های اپل تبدیل کرده و به بانک‌های چینی و سپس کره شمالی انتقال داده‌اند. 

بیشترین میزان پول‌شویی این دو شهروند 91 میلیون دلار بوده که درنتیجه سرقت یکی از صرافی‌های ارز دیجیتال در ماه آوریل 2018 به‌دست‌آمده است. 

تیان و لی 9.5 میلیون دلار نیز با هک یکی دیگر از صرافی‌های ارز دیجیتال به دست آورده‌ا‌ند.‌ میزان مبلغی که به گیفت کارت‌های اپل تبدیل‌شده است، 1.4میلیون دلار برآورده شده است. 

ایالات‌متحده آمریکا در سال 2019 مدعی شده بود کره شمالی از حملات سایبری گسترده و پیچیده‌ای برای دزدی از بانک‌ها و معاملات ارز مجازی استفاده کرده که 2 میلیارد دلار برای آن در تأمین هزینه‌های ساخت تسلیحات نظامی سود داشته است. پیونگ‌یانگ نیز این اتهامات را نوعی شایعه‌سازی قلمداد کرده بود. 

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.