about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

موسسه خبری سایبربان: زاکربرگ می‌گوید فراهم کردن امکان اتصال به اینترنت برای دو سوم جمعیت جهان رویای جاه‌طلبانه‌ی ده ساله دوم فیس بوک است. امکان جست‌وجوی تصویری پیشرفته دیگر هدف فیس‌بوک است.

تعداد کاربران فیس‌بوک هر سال دست‌کم ۱۶ درصد رشد داشته و میزان درآمدهای تبلیغاتی این شبکه‌ی اجتماعی از همیشه بیشتر است. سهام فیس‌بوک نیز در بازار بورس و اوراق بهادار نسبت به اولین روز ارائه عمومی سهام، ۱۵ درصد افزایش قیمت داشته است. مارک زاکربرگ، یکی از بنیان‌گذاران اصلی و رئیس هیئت‌مدیره‌ی "فیس‌بوک" برنامه‌ی ده ساله‌ی دوم این شبکه اجتماعی را در آستانه‌ی تولد ده سالگی اعلام کرد.

زاکربرگ اعلام کرد که تبلیغات در فیس‌بوک به سمت شخصی شدن بیشتر بر مبنای علایق و سابقه‌ی وب‌گردی هر کاربر خواهد شد. فیس‌بوک همچنان به دنبال معرفی نسل تازه‌ای از جست‌وجوی اینترنتی با استفاده‌ی هرچه بیشتر از تصاویر و اینفوگرافیک خواهد بود. اپلیکیشن فیس‌بوک برای تلفن‌های همراه هوشمند و تبلت‌ها، پیشرفته‌تر و با امکانات همه‌جانبه خواهد شد. در حال حاضر میلیون‌ها کاربر فیس‌بوک از طریق تلفن‌همراه و تبلت به این شبکه‌ی اجتماعی وصل می‌شوند.

زاکربرگ همچنین می‌گوید رویای جاه‌طلبانه‌ی او این است که تا ده سال آینده امکان دسترسی به اینترنت را برای دو سوم جمعیت جهان فراهم کند که امکان استفاده‌ی روزانه از اینترنت را ندارند.

او گفت: «اگر بتوانیم امکان دسترسی اکثریت جمعیت کره زمین به اینترنت را فراهم کنیم، شاهد تغییرات بسیاری خواهیم بود. مردم بسیاری می‌توانند تجارت‌های خرد و کلان اینترنتی راه بیاندازند، امکان دسترسی به برنامه‌های آموزشی آنلاین را خواهند داشت و میزان دانش و سواد عمومی افزایش چشمگیری خواهد داشت.»

فیس‌بوک همچنین روز سوم فوریه از اپلیکیشن تازه‌ی خود با نام "پی‌پر" رونمایی کرد. این اپلیکیشن رقیب "فیلیپ بورد" محسوب می‌شود و اپلیکیشنی با قابلیت‌های تصویری مختلف است. کاربران با استفاده از این اپلیکیشن تازه می‌توانند مطالب مختلف تصویری، صوتی و متن پیرامون موضوعات مورد علاقه‌ی شخصی خود را جست‌وجو کرده و ببینند. صفحه‌ی فیس‌بوک هر کاربر با استفاده از این اپلیکیشن به بخش‌های مختلف جدا از هم تبدیل می‌شود واپلیکیشن فیس‌بوک‌گردی هر کاربر را با کیفیتی بهتر سامان می‌دهد. "پی‌پر" فعلا فقط در ایالات متحده آمریکا قابل دسترسی است و معلوم نیست از چه تاریخی در همه جهان قابل استفاده خواهد بود. همزمان با ده سالگی فیس‌بوک، نشریه‌ی "تایم" نیز آزمونی را طراحی کرده است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا میزان وقتی را که در فیس‌بوک "تلف" می‌کنند ارزیابی کنند.
تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/16 - 08:00- آسیا

راه‌اندازی اولین مرکز داده ملی اندونزی

اولین مرکز داده ملی اندونزی قرار است در ماه ژوئن سال جاری راه‌اندازی شود.

تقویت
1404/02/16 - 07:38- آفریقا

تقویت مقابله با جرایم سایبری در زامبیا

دولت زامبیا توانایی خود را برای مبارزه با جرایم سایبری و آموزش پرسنل مهم دولتی تقویت کرد.

تکذیب
1404/02/16 - 07:30- آمریکا

تکذیب حمله باج‌افزاری توسط دولت پِرو

دولت پِرو پس از ادعاهای گروه باج‌افزاری ریسیدا، حمله به پلتفرم دیجیتال فدرال خود را تکذیب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.