about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

مؤسسه گلاسنود گزارش داده است که در حال حاضر کاربران اتریوم‌های خود را بیشتر از آنکه در صرافی‌های دیجیتال متمرکز ذخیره کنند، در قراردادهای هوشمند دیفای قرار می‌دهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از  یوتودی، شرکت تجزیه‌وتحلیل گلاسنود در توییت اخیر خود نموداری را به اشتراک گذاشته است که نشان می‌دهد، در حال حاضر مقدار اتریوم‌های قفل‌شده در قراردادهای هوشمند به‌مراتب از مقدار اتریوم‌هایی که در صرافی‌ها وجود دارد، بیشتر است. این موضوع حاکی از آن است که کاربران ترجیح می‌دهند از اتریوم‌های خود برای کسب سود از دیفای استفاده کنند تا اینکه آنها را در صرافی نگه‌داشته و منتظر لحظه‌ای مناسب برای معامله باشند.
گلاسنود داده‌هایی را به اشتراک گذاشته است که بیان می‌کند مقدار اتریوم‌های قفل‌شده در قراردادهای هوشمند دیفای از مقدار ذخیره‌شده اتریوم در صرافی‌های دیجیتال متمرکز پیشی گرفته است.
بر اساس نمودار منتشرشده از سوی گلاسنود، تقریباً از ۲۴ اوت (۳ شهریور) شاهد این روند بودیم. از آن زمان، منحنی اتریوم‌های قفل‌شده در قراردادهای هوشمند به‌طور قابل‌توجهی صعودی شده است.
این در حالی است که مقدار اتریوم‌هایی که در پلتفرم‌های معاملاتی متمرکز نظیر بایننس و کوین بیس نگهداری می‌شد، کاهش‌یافته است.
گفتنی است روند انتقال اتریوم‌ها به قراردادهای هوشمند زمانی سرعت پیدا کرد که پروژه یام (YAM) بیش‌ازحد موردتوجه قرار گرفت و کاربران از طریق چندین استخر، مقدار زیادی از کوین‌های مختلف ازجمله اتریوم را به این قرارداد هوشمند منتقل کردند.
در آن زمان، مدیرعامل بیت مکس در توییتی نوشت که به یک کشت کننده سود (Yield-farmer) تبدیل‌شده است. اما اریک ورهیس (Erik Voorhees) از فرایند کشت سود دیفای انتقاد کرد و از آن صرفاً به‌عنوان یک روش «کلاهبرداری» دیگر در حوزه ارزهای دیجیتال یادکرد.
یونی سواپ (Uniswap) یکی از همین صرافی‌های غیرمتمرکز است که حجم بالایی از سرمایه اتریوم کاربران از طریق آن ردوبدل می‌شود.
پروتکل یام پس از توجه بی‌سابقه به دلیل باگی که در این پروتکل وجود داشت، دچار مشکل شد و نسخه ارتقا یافته آن هنوز راه‌اندازی نشده است.
برخی از کارشناسان این صنعت همچنان در خصوص حوزه امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) شک و تردید دارند. برای مثال تونی ویز (Tone Vays) قراردادها و امور مالی غیرمتمرکز (دیفای) را با حباب ICO در سال ۲۰۱۷ مقایسه کرده و آن را «حماقتی حتی بزرگ‌تر از ICO» خوانده است.
 آدرس‌های اتریوم که موجودی آنها صفر نیست
گلاسنود همچنین نمودار دیگری را به اشتراک گذاشت و گزارش داد که کاربران جدید به دلیل انتظاراتی که از اتریوم دارند، به‌طور پیوسته به این ارز دیجیتال جذب می‌شوند. به‌احتمال‌زیاد کشت سود دیفای ازجمله طرح‌هایی است که این کاربران را به خود جذب کرده است.
این نمودار نشان می‌دهد تعداد آدرس‌های غیر صفر به بالاترین حد خود یعنی ۴۷,۱۲۲,۰۱۷ واحد رسیده است.

تازه ترین ها
رونمایی
1404/02/20 - 13:10- هوش مصنوعي

رونمایی از فناوری جدید هوش مصنوعی شرکت اسرائیلی

شرکت اسرائیلی «Omnisys» سیستم‌های بهینه‌سازی مأموریت مبتنی بر هوش مصنوعی را در نمایشگاه «DEFEA 2025» معرفی کرد.

حمله
1404/02/20 - 13:00- جنگ سایبری

حمله سایبری گسترده پاکستان علیه هند

پاکستان حمله سایبری گسترده‌ای را علیه هند آغاز کرد و سایت‌های اصلی بسیاری هک شدند.

گسترش
1404/02/20 - 10:32- آسیا

گسترش مشارکت هند و امارات در حوزه امنیت سایبری

هند و امارات متحده عربی در کنفرانس «GISEC GLOBAL 2025» اعلام کردند که همکاری‌های امنیت سایبری خود را گسترش خواهند داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.