about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

هکتیویست‌های آنلاین AnonGhost همراه با هکرهای گروه‌های دیگر تصمیم گرفته اند تا فضای سایبری اسرائیل را در 7 آوریل  2014 زمانی که این رژیم غاصب و جعلی قصد دارد جشن اشغالگری خود را برگزار کند مورد حمله قرار دهند

هکتیویست‌های آنلاین AnonGhost همراه با هکرهای گروه‌های دیگر تصمیم گرفته اند تا فضای سایبری اسرائیل را در 7 آوریل  2014 زمانی که این رژیم غاصب و جعلی قصد دارد جشن اشغالگری خود را برگزار کند مورد حمله قرار دهند  و همانند سال گذشته به ساکنین این زمین غصبی یاد آور شوند که شوم‌ترین تاریخ جهان این تاریخ است و این جمله را بخاطرشان بسپارند  که اسرائیل باید از صحنه روزگار حذف شود.

یکی از نمایندگان AnonGhost بیان کرد که این حمله سایبری تحت لوای OpIsraelBirthday برگزارخواهد شد که در آن هر وب سایت اسرائیل ممکن است هک شود. این عملیات به منظور همبستگی با مردم فلسطین انجام خواهد شد.

در حال حاضر تیم هایی که درگیر این عملیات خواهند شد عبارتند از:
 مهاجمان موریتانی Virusa، Deto Beiber، Dr.SaM! M_008، M3GAFAB، Extazy007، PhObia_PhOneyz، Mr Domoz، Tak Dikenal، AnonxoxTN، Raka 3r00t، PirateX، Bl4ck Jorozz، Younes Lmaghribi، Indonesian r00t، BlackBase Hacker، CoderSec، h4shcr4ck، Mrlele، Donnazmi، TheGame Attacker، Man Rezpector،و .....

سال گذشته این گروه نیز به همراه هکرهایی از سراسر جهان در برابر فضای سایبری اسرائیل نیز چنین حمله ای را انجام داده بودند.
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.