about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اتحادیه اروپا؛ نیازمند گفتگوی سایبری

نخست‌وزیر جمهوری چک، طی مصاحبه با خبرگزاری سی تی کی، خواستار افزایش گفتگوهای سایبری میان کشورهای اروپایی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نخست‌وزیر جمهوری چک، روز جمعه، 25 ژانویه، پس از دیدار با یکی از مدیران شرکت مخابراتی هوآوی در شهر داووس، گفت که کشورهای عضو اتحادیه اروپا، باید رویکرد خود را در فضای سایبری با یکدیگر هماهنگ کنند.

هوآوی طی ماه‌های اخیر، در پی اتهام زنی‌های غرب، مبنی بر ارتباط این شرکت با دولت چین و جاسوسی سایبری، با بحران مواجه شده است.

کشور جمهوری چک، یکی از دولت‌های اروپایی بود که نهادهای امنیتی مسئول نظارت بر فضای سایبری آن، طی بررسی و تحلیل پروژه‌های شرکت هوآوی، فعالیت این غول مخابراتی چینی را نگران‌کننده ارزیابی کردند. با وجود این، فعالیت و استفاده از تجهیزات این شرکت، هنوز در کشور یادشده، ممنوع نشده است.

آندری بابیش (Andrej Babis)، نخست‌وزیر جمهوری چک پس از دیدار با کن هو (Ken Hu)، یکی از مدیران شرکت هوآوی گفت:

لازم است بحث امنیتی مربوط به مقوله سایبری، در سطح کشورهای عضو اتحادیه اروپا آغاز شود، زیرا این یک مسئله جهانی است.

به‌زعم بسیاری از کارشناسان امنیت سایبری، اروپا، به میدان مبارزه پکن و واشنگتن بدل شده است و پیروز این آوردگاه، می‌تواند به رهبری جهان در زمینه فضای سایبری و فناوری‌های نوین دست یابد.
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.