about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اتاق زنده مایکروسافت

کلیک/ اگر فیلم جنگ ستارگان را دیده باشید، حتما به خاطر دارید که در بخشی از این فیلم، سکویی بود که در آن افرادی از فواصل دور به‌ صورت هولوگرام و تصویر سه‌بعدی همراه با جزئیات ظاهر می‌شدند. ساخت این فناوری‌ها شاید تا همین اواخر فقط در فیلم‌های علمی ـ تخیلی امکان‌پذیر بود، اما به نظر می‌رسد پروژه جدید مایکروسافت یعنی Live room یا همان «اتاق زنده» می‌تواند سرانجام این رویا را برای ما تحقق بخشد.

این سیستم قرار است از یک سری پروژکتور و نیز حسگرهای دوربین کینکت مایکروسافت برای ارزیابی اتاق و افرادی که در آن حضور دارند استفاده کند. به‌این‌ترتیب تصاویری مناسب روی کف، دیوار، صندلی‌ها و دیگر اجسام موجود در اتاق تابانده می‌شود. در واقع سامانه اتاق مجازی مایکروسافت می‌تواند واقعیت افزوده را به هر اتاقی ببرد .اصلی‌ترین کاربرد این سامانه در زمینه بازی‌های رایانه‌ای خواهد بود. به این ترتیب فضای بازی دیگر به صفحه‌نمایشگر محدود نشده و همه اتاق به جزئی از فضای بازی تبدیل می‌شود. دوربین‌های کینکت می‌تواند با رصد حرکات کاربر، امکان تعامل مستقیم او با انواع اجسام، موجودات و محیط مجازی ایجاد شده را فراهم کند.

از آنجا که دوربین‌های این سامانه با بررسی حرکت سر کاربر، تصاویر را از زاویه‌ای مناسب برای او پخش می‌کند، موارد پخش شده کاملا سه‌بعدی به نظر می‌رسد. این ویژگی شباهت زیادی به همان روشی دارد که در تلفن‌های هوشمند آمازون یعنی  phone fireبرای ایجاد ابعاد به شکل پویا استفاده می‌شود.

پروژه لایوروم مایکروسافت، ادامه پروژه‌ای است که Illumiroom یا همان اتاق نورانی نامیده می‌شود. در این طرح، یک پروژکتور صحنه بازی را از صفحه نمایش تلویزیون روی اتاق اطراف می‌تاباند. با این حال لایوروم یک گام جلوتر رفته و امکان تعامل کاربر با تک‌تک موارد تابانده شده روی سطوح محیط اتاق را فراهم ‌کرده است. البته پروژه لایوروم فعلا در مرحله بررسی و مطالعه است و هنوز مشخص نیست چه وقت قرار است به بازار عرضه شود، در هر صورت ارائه چنین محصولی می‌تواند تحولی در زمینه بازی‌های رایانه‌ای به حساب آید.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.