about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ابهام در مورد روابط چین و آمریکا در سال 2019

بر اساس پیش‌بینی کارشناسان سیاسی، سال 2019، سالی مهم و فصلی جدید در تاریخ روابط میان چین و ایالات‌متحده خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به نظر می‌رسد سال 2019، از زمان شکل‌گیری رابطه دیپلماتیک میان چین و آمریکا در سال 1979، یکی از مهم‌ترین مقاطع در تاریخ روابط میان این 2 کشور باشد. احتمالاً جهان در این سال، نظاره‌گر لحظه‌ای مهم در روابط تجاری و سیاسی پکن و واشنگتن خواهد بود. جیکوب والینسکی (Jacob Wolinsky)، مؤسس وب‌سایت سرمایه‌گذاری مشهور «ValueWalk.com» در این خصوص مقاله‌ای نوشته که به شرح زیر است:

سال جدید، در تاریخ روابط میان چین و ایالات‌متحده مهم است. این امر شاید مهم‌ترین مسئله در طول 40 سال گذشته از زمان ایجاد روابط دیپلماتیک میان 2 کشور محسوب شود؛ وقتی جنگ 90 روزه تجاری میان 2 طرف در ماه مارس امسال به پایان برسد، باید منتظر اتفاقات آینده بود. پس از 4 دهه اختلاف میان آن‌ها، آیا ما هنوز هم می‌توانیم برتری خود نسبت به این رقیب جدی را حفظ کنیم؟

 

وزارت دادگستری ایالات‌متحده 2 شهروند چینی را متهم به هک و سرقت مالکیت معنوی و اطلاعات تجاری محرمانه کرده است. پکن، بارها و بارها با محکوم کردن این اتهامات، آن‌ها را بی‌اساس و هدف چین را حفاظت از امنیت سایبری و مقابله با انواع حملات سایبری خوانده است. آیا فشار آمریکا روی چین برای مذاکره تجاری هم‌زمان با ممنوعیت اخیر هوآوی، منطقی است، زیرا ما اخیراً شاهد حضور هوجین‌تائو (Tao)، رئیس‌جمهور وقت چین در کنفرانس‌های متعددی در مورد هنجارسازی روابط میان واشنگتن و پکن بوده‌ایم.

 

اگرچه مشکلاتی برای برقراری روابط میان این 2 کشور وجود دارد، به‌طورکلی روابط روبه‎جلو و منافع مشترک بین 2 کشور بسیار بزرگ‌تر از تفاوت‌های موجود در منافع آن‌ها بوده است؛ اما در سال‌های اخیر، این امر کمی متفاوت دیده شده است. اختلافات موجود، ناشی از حملات سایبری چین بوده است. من فکر می‌کنم شما می‌دانید که سیاست آمریکا در برابر چین خوب نبوده و قرار است تغییری اساسی در روابط رخ دهد؛ بدین معنا که در طول 40 سال گذشته ما همکاری سازنده روابط میان چین و ایالات‌متحده را داشتیم؛ اما در آینده شاید اختلافات و رقابت زیادی با وجود این همکاری مشاهده شود که برخی از آن‌ها متفاوت خواهد بود.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.