about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ابزار جدید گوگل برای تسهیل دسترسی به اطلاعات

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این خدمات رقیبی برای نرم‌افزار SharePoint مایکروسافت محسوب می‌شود. برنامه گوگل که Springboard نام دارد به کارمندان شرکت‌ها امکان می‌دهد تا مشترک خدمات Google Apps for Work گوگل شوند و به‌راحتی اسناد مختلفی را برای یافتن موارد موردنظر جستجو کنند.

ازجمله اسنادی که به این شکل قابل جستجو کردن است می‌توان به گوگل درایو، محتوای جیمیل، فهرست تماس‌ها و غیره اشاره کرد.

گوگل از نسخه بتا یا آزمایشی به روزشده Google Sites هم رونمایی کرده که به کاربران غیرحرفه‌ای امکان می‌دهد وب‌سایت‌هایی برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات در محیط داخلی شرکت‌ها طراحی و راه‌اندازی کنند. وجود template های متعدد برای ویرایش آسان اطلاعات ازجمله مزایای نسخه جدید Google Sites است. سایت‌هایی که به این شکل طراحی می‌شوند اگرچه ساده هستند، اما از حداقل جذابیت برخوردار می‌باشند.

Springboard علاوه بر جستجوی اطلاعات قادر به نمایش فایل‌ها و فهرست‌های تماس بر مبنای الگوریتم‌های هوشمند machine learning است که به صاحبان مشاغل امکان می‌دهد بهتر برای امور کاری و حرفه‌ای خود و ازجمله قرارهای مختلف برنامه‌ریزی کنند. Springboard دارای دو نسخه تحت وب و اندرویدی است و نسخه iOS آن‌هم درراه است.

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.

استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.