about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مکآفی امروز سیستم حفاظت از کلاهبرداری خود را که مجهز به هوش مصنوعی است، راه اندازی کرد.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، آخرین ویژگی در مجموعه محصولات مکآفی (McAfee) از فناوری هوش مصنوعی (AI) اختراع شده استفاده می کند تا مجرمان سایبری را که با استفاده از هوش مصنوعی به کلاهبرداری و سرقت هزاران دلار از مردم می پردازند، به دام بیاندازد.

با کمک هوش مصنوعی، مجرمان سایبری کلاهبرداری‌های متقاعدکننده‌تر و شخصی‌سازی‌شده‌تری را در مقیاس بزرگ انجام می دهند.

کلاهبرداری های فیشینگ، تهدید شماره یک امنیت سایبری در سراسر جهان است و هر 11 ثانیه یک سایت جدید فیشینگ ایجاد می شود.

در استرالیا، پیام‌های متنی به عنوان ابزار ترجیحی برای کلاهبرداران ظاهر شده و 33 درصد از گزارش‌های کلاهبرداری را به خود اختصاص داده است و آمار نیز نشان دهنده این موضوع است؛ چرا که این رقم، نسبت به 29 درصد تماس‌های تلفنی در سال 2022، عدد بیشتری می باشد.

استرالیایی‌ها مجموعاً متحمل خسارات مالی قابل توجهی به مبلغ بیش از 3.1 میلیارد دلار به دلیل کلاهبرداری‌های متنی در سال گذشته شدند.

سیل این کلاهبرداری های پیچیده جدید ایجاد شده توسط هوش مصنوعی، تشخیص متنهای واقعی از تقلبی را سخت تر از همیشه کرده است؛ زیرا هوش مصنوعی کلاهبرداری های آنلاین را دقیق تر و قابل باورتر کرده است و این دقیقا همان جایی است که مکآفی وارد می شود.

ابزار محافظت در برابر کلاهبرداری مکآفی (McAfee Scam Protection)، به طور فعال کلاهبرداری را برای شما شناسایی و مسدود می کند.

دیگر جای تعجب نیست که آیا پیام تحویل یا متن اعلان بانکی واقعی است یا نه، زیرا فناوری هوش مصنوعی ثبت شده مکآفی بلافاصله پیوندهای مخرب را شناسایی می کند تا قبل از کلیک کردن با ارسال یک پیام هشدار، شما را متوقف کند.

حتی اگر شخصی به طور تصادفی روی یک پیوند مخرب کلیک کند، این ابزار به صورت فعالانه سایت را از بارگیری مسدود می کند.

گرگ جانسون، مدیر اجرایی مکآفی گفت:

هوش مصنوعی بازی را برای مجرمان سایبری تغییر داده است. دوران اشتباهات تایپی آشکار، گرافیک ضعیف، یا سایر علائم آشکار در ایمیل‌های فیشینگ یا متن‌های کلاهبرداری گذشته است. امروزه، مجرمان سایبری از هوش مصنوعی برای بهبود چشمگیر دقت، پیچیدگی و سرعت حمله استفاده می‌کنند و تشخیص متون واقعی از جعلی را سخت‌تر از همیشه می‌کنند. به همین دلیل است که همه ما به پیشرفته‌ترین و خلاقانه‌ترین هوش مصنوعی نیاز داریم تا به نفع ما باشد. باید به صورت فعالانه از افراد در زمان درست محافظت کرد، قبل از اینکه متوجه شویم که هدف قرار گرفته‌ایم. فناوری جدید حفاظت از کلاهبرداری ما یک انقلاب است و به مصرف کنندگان کمک می کند تا از خود به صورت دیجیتالی محافظت کنند.

تایلر مک گی، رئیس فروش آسیا و اقیانوسیه مکآفی، افزود:

در استرالیا، تهدیدات سایبری دستخوش دگرگونی قابل توجهی شده است که نشان‌دهنده یک روند جهانی است. استرالیایی‌ها به راه‌حل‌های پیشرفته هوش مصنوعی نیاز دارند تا فعالانه از خود در زمان درست محافظت کنند. ابزار محافظت از کلاهبرداری مکآفی ترکیبی از هوش مصنوعی پیشرفته و هوش انسانی متخصص برای رهگیری ایمیل‌ها، متن‌ها و تهدیدات شبکه‌های اجتماعی جعلی است. بزرگترین مزیت این فناوری پیشگامانه در عملکرد خودکار آن نهفته است، که کاربران را از نیاز به مراقبت مداوم و مضطرب رهایی می بخشد. ما مطمئن هستیم که زندگی استرالیایی ها را با ابزارهای برتر هوش مصنوعی برای ایمنی آنلاین بهبود می بخشد و آنها را در سیستم متصل به شبکه جهانی آنها، توانمند می کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد