about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ابزار جاسوسی اسرائیل در دست امارات

یکی از کارمندان سابق شرکت «NSO Group» از این شرکت جاسوسی نموده و اطلاعات حساس مربوط به دولت اسرائیل را در دارک وب جهت فروش قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ چندی پیش در اخبار منتشر شد که شرکت «NSO Group» در زمینه ‌های تولید جاسوس افزار و برنامه های مخرب فعالیت داشته است به دولت نامشروع و مقامات اسرائیل برای ردیابی و نظارت روی هدف کمک می‌کرد.

واحد جرائم سایبری دفتر دادستان ایالتی اسرائیل (The Cyber Division of Israel's State Attorney's Office) این فرد 38 ساله را متهم شناخته و بازداشت کرده است.

در این راستا برای این فرد 38 ساله در تل‌آویو دادگاه تشکیل‌ شده و کیفرخواست صادرشده است. اتهام اصلی وی به خطر انداختن امنیت ملی، سرقت اطلاعات کارمندان، جاسوسی و... است. ظاهراً وی در نظر داشته اطلاعات سرقت شده را در دارک وب، به فروش برساند.

امارات با استفاده از یک ابزار جاسوسی اسرائیل و همچنین همکاری شرکت سازنده که متعلق به اسرائیل است از برخی کشور های منطقه اقدام به جاسوسی کرده است. نام شرکت طراح این جاسوس‌افزار «NSO Group» بوده است. 

در جدیدترین خبرها منتشر شده که عملیاتی به نام پگاسوس (Pegasus) طراحی شده و با استفاده از جاسوس افزار حدالقل شش کشور هدف حمله سایبری واقع شدند. این کشورها عبارتند از: «بحرین، قزاقستان، مکزیک، مراکش، عربستان سعودی و امارات متحده عربی» هستند.

حوزه این جاسوسی ها بیشتر در کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس بوده است اما برخی کشورها مانند کانادا، فرانسه یونان و ایالات متحده را نیز در بر گرفته است.

این تروجان از روش ‌های مختلف نفوذ می‌کند و اطلاعات گسترده ای مانند پیامک‌ ها، لیست تماس، عکس ‌ها، اطلاعات شبکه ‌های اجتماعی و... را سرقت می‌ کند.

این تروجان از روش ‌های مختلف نفوذ می‌کند و اطلاعات گسترده ای مانند پیامک‌ ها، ایمیل ها، لیست تماس، عکس ‌ها، اطلاعات شبکه ‌های اجتماعی و... را سرقت می‌کند، همچنین می توانند از صفحه کاربر اسکرین شات یا عکس تهیه کند.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.