about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

 مرکز فنلاندی Finnish IT Center for Science، به اختصار CSC، اعلام کرده است که با چند مرحله خرید و دریافت CPUهای EPYC از شرکت AMD که با کد Rome در طول 1 سال و نیم، یک ابر کامپیوتر حیرت انگیز را راه اندازی خواهد کرد.

به گزارش گارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ مرکز CSC اعلام کرده است که این ابر کامپیوتر فوق قدرتمند در 2 فاز به بهره برداری می رسد. فاز نخست، از پردازنده های Intel Cascade Lake Xeon استفاده می کند که رقیب کلاس سرور EPYCها هستند. کامپیوتر نخست با نام BullSequana X400 که از پردازنده های اینتل استفاده می کند، توسط سامانه های تهویه بادی خنک می گردد. این ابر کامپیوتر توسط بستر Mellanox HDR InfiniBand راه اندازی شده و پیشبینی می گردد که توان عملیات مستقیم آن به 2 پتافلاپ برسد.

هر گره دارای 96 گیگابایت الی 1.5 ترابایت حافظه رم (RAM) را به همراه خواهد داشت و احتمالا با 4.9 پتابایت حافظه رم روبرو هستیم. افزون بر آن، مرکز CSC یک فاز مجزا را راه اندازی خواهد کرد که از 320 شتاب دهنده NVIDIA V100 NVLinked بهره برده و به منظور پردازش های هوش مصنوعی (AI) از آن استفاده خواهد شد. انتظار می رود که این فاز نیز به توان عملیاتی 2.5 پتافلاپ دست یابد. فاز اول به همراه شتاب دهنده های گرافیکی NVIDIA، تا تابستان سال 2019 راه اندازی خواهند شد.

و اما ابر کامپیوتر دوم نیز با نام BullSequana XH2000، در بهار سال 2020 راه اندازی خواهد شد؛ ابر کامپیوتر BullSequana XH2000 با استفاده از پردازنده های AMD EPYC در لیتوگرافی 7 نانومتری راه اندازی شده و از خنک کننده های مایع برای تهویه آن استفاده می گردد. این ابر کامپیوتر از 200 هزار هسته EPYC تشکیل شده و یک غول به تمام معنی است! تعداد 3125 پردازنده 64 هسته ای EPYC برای این منظور خریدارای شده و هر گره در این ابر کامپیوتر دارای 256 گیگابایت حافظه رم خواهد بود. پیشبینی ها برای توان عملیاتی XH2000 نیز 8 پتابایت است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد