about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت OpenAI، خالق ابزار هوش مصنوعی ChatGPT اعلام کرد که نسبت به همکاری‌‌های جهانی در حوزه هوش مصنوعی «کاملا خوش‌بین» است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سم آلتمن در جریان سفر خود به ژاپن اعلام کرد: در ابتدای این سفر، نسبت به اجماع و هماهنگی جهانی برای کاهش خطرات هوش مصنوعی مردد بودم، اما اکنون نسبت به این موضوع کاملا خوش‌بین هستم و به نظرم ‌می‌توانیم به این مهم دست یابیم.

این صحبت‌‌ها در حالی مطرح شد که طی چند ماه اخیر و با ظهور ابزارهای هوش مصنوعی همچون ChatGPT، نگرانی‌‌های زیادی درباره خطرات این فناوری و سوءاستفاده افراد و یا به اصطلاح بازیگران بد از این ابزارهای شکل گرفته است.

به همین جهت، قانونگذاران به دنبال وضع قوانین و مقرراتی برای ساماندهی فعالیت‌‌های شرکت‌‌ها در توسعه و همچنین مقابله با سوءاستفاده‌‌های احتمالی از این فناوری نوظهور هستند. از طرفی دیگر، ظرفیت‌‌های این فناوری به حدی است که ‌می‌تواند تهدیدی برای بسیاری از مشاغل و کسب‌وکارها باشد و به همین روی، قانونگذاری در این حوزه به طور جدی دنبال ‌می‌شود.

در همین رابطه، اخیرا اتحادیه اروپا اعلام کرده که در حال تدوین پیش‌نویس قانون هوش مصنوعی است که احتمالا در سال جاری میلادی به قانون تبدیل خواهد شد.

در ایالات متحده فعلا اقدامات به گونه‌ای است که به نظر ‌می‌رسد این کشور به جای وضع قوانین جدید، به دنبال اصلاح قوانین موجود برای انطباق با مسائل مرتبط با هوش مصنوعی است.

سم آلتمن به دنبال راه‌اندازی دفتر در ژاپن است و اخیرا با فومیدا کیشیدا، نخست وزیر این کشور دیدار و درباره این فناوری نوظهور گفت‌وگو کرد. وی نتیجه این گفت‌وگوها را مثبت ارزیابی کرد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.