about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گروهی از محققان با همکاری امید ویسه پژوهشگر ایرانی یک نوع پوست مصنوعی جدید ابداع کردند که خون در آن جریان می یابد و می توان از آن برای آزمایش های بیشتر استفاده کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، پوست مصنوعی مذکور از نوعی هیدروژل ابداع شده است. این هیدروژل در تحقیقات متعددی از جمله پاکسازی آب تا جایگزین کردن غضروف انسانی به کار رفته است. ماده مذکور توسط محققان دانشگاه رایس ابداع و در دانشگاه تولان با پرینتر ۳ بعدی چاپ شد.

وصله های هیدروژل مذکور حاوی کانال های مقلد رگ های خونی هستند و می توان مایعات مختلف از جمله خون انسان یا گونه های دیگر موجودات را به آنها تزریق کرد.

پژوهشگران برای آزمایش وصله هیدروژلی، خون گرم انسان را به آن تزریق کردند و در مرحله بعد ۶ قطعه از آن را در جعبه پلاستیکی با پشه ها قرار دادند. جعبه مذکور نیز مجهز به دوربین هایی شدکه هرکدام از آنها یک وصله پوستی را رصد می کردند.

در مرحله بعد محققان از یک مدل ماشین یادگیری برای تحلیل تصاویر ویدئویی و شناسایی آنکه آیا پشه های خاصی از خون درون هیدروژل ها تغذیه کرده اند یا خیر، استفاده کردند. این برنامه هوش مصنوعی توانست بین ۲ نوع پشه با صحت ۹۲.۵ درصد تمایز قائل شود.

در مرحله بعد محققان برخی وصله های هیدروژل را با «دیت» (DEET) آب گریز پوشاندند و روی دیگر مواد آب گریز دیگری قرار دادند. برخی نیز بدون هیچ پوششی مورد استفاده قرار گرفتند.

آنها متوجه شدند پشه ها ۱۳.۸ درصد بیشتر از وصله های پوست مصنوعی بدون پوشش تغذیه کردند. با وجود آنکه این نرخ بسیار پایین است اما محققان معتقدند هنگام افزایش سایز وصله پوست مصنوعی این امر به چالشی تبدیل می شود.

اما در تانکی که وصله های پوستی با پوشش دیت قرار داشتند، هیچ پشه ای از آنها تغذیه نکرد.

به گفته محققان این دستاورد به آنها کمک می کند تا آزمایش های بیشتری با هزینه های کمتر انجام دهند. همچنین آنها دیگر نیازی به شرکت کنندگان در تحقیق یا خرید پوست حیوانات برای انجام آزمایش نخواهند داشت.

امید ویسه در این باره می گوید: این وصله پوست مصنوعی یک روش پیوسته و کنترل شده نظارتی را فراهم می کند. امیدواریم محققان بتوانند با استفاده از آن روش هایی برای جلوگیری از بیماری در آینده بیابند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.