about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ابداع سیستم هوشمندی برنامه‌نویس

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رویای فعالان حوزه هوش مصنوعی همواره ساخت سیستم‌هایی باقابلیت نگارش برنامه‌های رایانه‌ای بوده است؛ اکنون محققان سیستم هوشمندی ابداع کرده‌اند که می‌تواند برنامه‌های رایانه‌ای خود را بنویسد.

محققان مایکروسافت با همکاری محققان دانشگاه کمبریج سیستم هوشمندی به نام DeepCoder ابداع کرده‌اند که می‌تواند چالش‌های اساسی را از نوعی که در مسابقه‌های برنامه‌نویسی تعیین می‌شود، حل کند.
افراد برنامه‌نویس معمولاً با اقتباس از تکه‌هایی از برنامه‌های در دسترس عموم آشنایی دارند، اما سیستمی مانند DeepCoder می‌تواند بسیار سریع‌تر جستجو کند و بسیار سریع‌تر از سیستم‌های هوش مصنوعی قبلی فکر کند.

این سیستم همچنین می‌تواند تکه‌های کد (برنامه) را به‌روش‌هایی ترکیب کند که انسان‌ها حتی فکر آن را نیز نکرده‌اند.

همچنین این سیستم به‌جای قرار دادن هر تکه از کد (برنامه) در یک‌رویه آزمون‌وخطا، می‌تواند پیش‌بینی کند که کدام تکه از برنامه مفید خواهد بود و کدام تکه مفید نخواهد بود.

آرماندو سولار لزما از موسسه فناوری ماساچوست که در این فعالیت همکاری نداشت، می‌گوید: افراد با استفاده از این سیستم ناگهان بسیار خلاق‌تر می‌شوند؛ آن‌ها می‌توانند سیستم‌هایی بسازند که پیش‌ازاین ساخت آن‌ها غیرممکن بود.

مارک بروکشمیدت یکی از ابداع‌کننده‌های DeepCoder در مرکز تحقیقات مایکروسافت در کمبریج گفت: درنهایت این رویکرد می‌تواند به افرادی که برنامه‌نویس نیستند اجازه دهد که یک ایده را به‌سادگی برای یک برنامه توصیف کنند و به سیستم اجازه دهند که آن را بسازد.

 

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.