about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

محققان موفق به ابداع روش جدیدی برای تزریق کدهای مخرب به تمام نسخه‌های سیستم عامل ویندوز شده اند که شناسایی آنها را توسط نرم افزارهای ضدویروس ناممکن می کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ این روش توسط دو محقق امنیتی به نام های یگنی کوگان و تال لیبرمن ابداع شده و Process Doppelgänging نام گرفته است. تمام نرم افزارهای ضدویروسی که به منظور شناسایی کدهای تزریق شده بدین شیوه به کار گرفته شده اند، موفقیتی کسب نکرده اند.

در این روش حافظه رایانه های مجهز به سیستم عامل ویندوز دستکاری شده و داده هایی به آنها تزریق می شود که باعث می شود فرایند عادی اجرای برنامه های مختلف متوقف شده و کدهای مخرب بتوانند به طور مخفیانه فعالیت های مدنظر خود را اجرا کنند.

در روش Process Doppelgänging فرایندهای بالا آمدن سیستم عامل ویندوز در حافظه رایانه به طور دائمی و غیرقابل بازگشت دستکاری شده ولی این دستکاری برای برنامه های امنیتی قابل تشخیص نیست و آنها متوجه دستکاری حافظه دستگاه نمی شوند.

از این روش تا به حال برای تزریق کدهای آلوده به ویندوزهای ایکس پی، ۷، ۸ و ۱۰ با موفقیت استفاده شده و نرم افزارهای امنیتی قدرتمندی مانند ویندوز دیفندر، بیت دیفندر، سمانتک، مک آفی، کسپرسکی، پاندا، آواست و غیره موفق به شناسایی آنها نشده اند.

البته مایکروسافت در تازه ترین نسخه از ویندوز ۱۰ موسوم به Windows ۱۰ Fall Creators Update مشکل یادشده را برطرف کرده است.

تازه ترین ها
دسترسی
1404/09/24 - 13:25- سایرفناوری ها

دسترسی به پردازنده کوانتومی گوگل توسط دانشمندان بریتانیایی

دانشمندان بریتانیایی از طریق یک همکاری تحقیقاتی به پردازنده کوانتومی گوگل دسترسی پیدا می‌کنند.

برنامه‌ریزی
1404/09/24 - 12:21- آسیا

برنامه‌ریزی ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌

رئیس شرکت مخابراتی ان‌تی‌تی اظهار داشت که ژاپن برای بازگشت به تولید تراشه‌ به یک رویکرد خاص نیاز دارد.

برترین
1404/09/24 - 12:04- هوش مصنوعي

برترین کشورها در زمینه هوش مصنوعی کدامند؟

در این فهرست، کشورهای کوچک‌تری با درآمد بالا مثل سنگاپور و امارات متحده عربی نسبت به ابعاد خود عملکرد بهتری نسبت به بسیاری از اقتصادهای بزرگ‌تر دارند.