about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آینده جنگ سایبری گارد ملی آمریکا

رهبران ارشد نظامی، شرکای آژانس‌های فدرال و ایالتی و کارشناسان غیرنظامی آمریکایی در نشستی پیرامون نقش گارد ملی در گسترش جنگ سایبری به گفتگو پرداختند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ تیم‌های گارد ملی آمریکا قابلیت‌های دفاع سایبری خود را در سایبر شیلد 2018 آزمایش می‌کنند. سایبر شیلد 2018 مانور گارد ملی نیروی زمینی آمریکاست که در آن بیش از 800 سرباز، خلبان و غیرنظامی از 40 ایالت در کمپ آتربری ایندیانا، گرد هم جمع می‌شوند تا مهارت خود را در واکنش به حوادث سایبری آزمایش کنند.

استفان فوگارتی (Stephen G. Fogarty)، رئیس فرماندهی سایبری نیروی زمینی ایالات‌متحده، در این جلسه گفت: 

مهم‌ترین عملیات نیروی زمینی امنیت و بهره‌برداری از شبکه‌ها بوده است. ما در حال حاضر تقریباً به‌خودمان متکی‌هستیم.

دیگر اعضای شاخص حاضر در این نشست شامل جیمز تیلور (James E. Taylor)، دستیار ویژه مدیر عملیات‌، برنامه‌ها و استراتژی گارد ملی نیروی زمینی آمریکا، نیل هرسی (Neil S. Hersey)، فرمانده مدرسه سایبری نیروی زمینی ایالات‌متحده و راسل گلن (Russell Glen)، مدیر برنامه‌ها و سیاست گذاری اطلاعات در فرماندهی آموزشی نیروی زمینی، بودند.

در این نشست تلاش‌های گارد ملی در ساخت و تجهیز اعضای سرویس به‌منظور گسترش نقش امنیت سایبری و چالش‌های سایبری نوظهور ناشی از هجوم فناوری‌های جدید در جهان موردبحث قرار گرفت.

تری ویلیامز (Teri Williams)، رئیس بخش مدیریت اطلاعات، گارد ملی اوهایو و مأمور ارشد سایبر شیلد 2018، در این زمینه اعلام کرد: 

ما متعهد به آموزش واقعی برای محافظت از شهروندان آمریکایی هستیم؛ و این هدف جمعی ماست.

در این انجمن، حضار نیز فرصت پرسش سؤالاتی پیرامون آینده حوزه سایبری و بهترین شیوه‌های ایجاد همکاری درون‌سازمانی را از هیئت‌مدیره داشتند.

چاد پیتمن (Chad Pittman)، رئیس تیم حفاظت سایبری 172 نیروی زمینی آمریکا از گارد ملی شهرهای میشیگان، ایندیانا و اوهایو، اظهار داشت: 

مسئله مهم در این نشست شبکه‌ای از مؤلفه‌های کل کشور و نحوه حل شدن مشکلات است. کار کردن با سه ایالت در یک واحد نوعی مزیت محسوب می‌شود زیرا با سه دیدگاه مختلف می‌توان مشکلات را ساده‌تر حل کرد.

تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.