about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آینده با اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و نانو

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مایکروسافت اخیراً از جوانان منطقه آسیا - اقیانوسیه نظرسنجی کرده است تا فناوری‌های نوپدیدی که انتظار می‌رود در آینده بسیار تأثیرگذار باشد را از نگاه این جوانان شناسایی کند.
نتیجه کار نشان داد که تأثیرگذارترین فناوری‌های آینده «اینترنت اشیاء»، «هوش مصنوعی» و «فناوری‌ نانو» هستند.
رومان مدیر ماکروسافت مالزی در این باره می‌گوید: بیش از 60 درصد از جوانان جهان در منطقه آسیا - اقیانوسیه زندگی می‌کنند بنابراین این منطقه را می‌توان کانون انقلاب دیجیتال دانست.
این نظرسنجی نشان می‌دهد که از نگاه جوانان این منطقه، اینترنت اشیا در رتبه اول تأثیرگذارترین فناوری‌ها در زندگی آینده قرار دارد.
رومان می‌گوید: بعد از اینترنت اشیا، هوش مصنوعی به همراه فناوری‌ نانو به عنوان عامل ایجاد فرصت‌های جدید برای کشورها و سازمان‌هاست تا با استفاده از این فناوری‌ها، آینده هیجان‌انگیزی ایجاد شود.
در سال‌های اخیر، تأثیر ابزارهای قدرتمند، داده‌ها و محاسبات ابری دیدگاه‌هایی ایجاد کرده که چگونه اینترنت اشیا می‌تواند با آینده دیجیتال ما پیوند بخورد.
در این نظرسنجی، پاسخ‌دهندگان سه سناریو را برای این اینترنت اشیا بیان کردند:
1-    خانه‌های هوشمند، جایی که وسایل اصلی منزل می‌توانند با هم صحبت کنند. (47 درصد) 
2-    سامانه‌های ترافیکی که قادرند براساس شرایط جاده‌ها، در آن واحد تصمیم گیری کرده و تنظیم شوند. (23 درصد) 
3-    ساختمان‌های هوشمند که مصرف انرژی را براساس آب و هوا و تعداد ساکنان، بهینه‌سازی می‌کنند. (20 درصد) 
در رتبه دوم این نظرسنجی، هوش مصنوعی قرار دارد که موجب خلق ماشین‌های هوشمند می‌شود، ماشین‌هایی که همانند انسان عکس‌العمل نشان می‌دهند.
فناوری‌ نانو نیز با دستکاری مواد در مقیاس‌های اتمی می‌تواند خواص آنها را تغییر داده و ترکیباتی مستحکم‌تر و سبک‌تر تولید کند و در حوزه‌های مختلف نظیر پزشکی، الکترونیک و تولید انرژی به کار رود.
به اعتقاد پاسخ‌دهندگان این نظرسنجی، سه فناوری منتخب آنها به افزایش بهره‌وری، تسهیل ارتباط میان انسان و دستگاه و بهبود وضعیت فیزیکی و ذهنی انسان کمک می کند.
درکنار این چشم‌اندازها، پاسخ‌دهندگان دغدغه‌هایی نیز دارند که 35 درصد آنها از مشکل امنیت و حریم خصوصی، 30 درصد از غیرشخصی شدن ارتباط و 18 درصد بخاطر از دست رفتن برخی فرصت‌های شغلی ابراز نگرانی کرده اند.
در این نظرسنجی، هزار و 400 نفر از جوانان منطقه آسیا اقیانوسیه شرکت کردند که 100 نفر آنها از مالزی و بقیه از کشورهای استرالیا، چین، هنگ کنگ، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، نیوزلند، فیلیپین، سنگاپور، تایوان، تایلند و ویتنام بودند.

 

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.