about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

آیفون مشکل اصلی پرداخت موبایلی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مدیرعامل شاپرک یکی از مشکلات اساسی استفاده خدمات پرداخت را مربوط به دارندگان دستگاه‌های تلفن همراه ذکر کرد.

محسن قادری در دومین روز از ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت اظهار داشت: تغییرات استراتژی‌ها در صنعت پرداخت اجتناب‌ناپذیر است و باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمدها می‌شود.
مدیرعامل شرکت شاپرک با اشاره به اینکه در 6-7 سال پیش یک رقابت ناسالم در حوزه کارمزدها در صنعت پرداخت اتفاق افتاده بود دو دلیل برای آن ذکر کرد و افزود: جبران عقب‌ماندگی از بانکداری الکترونیک که زیرساخت اساسی شبکه پرداخت است، یکی از این دلایل محسوب می‌شود.
وی دومین دلیل را مشکل اساسی در جذب منابع ذکر کرد و گفت: در حال حاضر این مشکل به‌جایی رسیده که تمام خدمات گیرندگان، کارمزد از شرکت‌های پرداخت می‌خواهند.
مدیرعامل شرکت شاپرک خاطرنشان کرد: درخواست‌هایی از همه بازیگران صنعت پرداخت و بانک‌ها دارم مبنی بر اینکه همه باهم این قطاری که از ریل خارج‌شده را به ریل بازگردانیم وگرنه عایدی جز افزایش هزینه‌ها نخواهیم داشت.
قادری افزود: طبق آمارهای رسمی نسبت ارزش تراکنش‌های شاپرک به نقدینگی حدود 11 درصد و نسبت اسکناس و مسکوک به نقدینگی به کمتر از دو درصد رسیده است. وی 4 فاکتور تأثیرگذار در صنعت پرداخت را ترکیب جمعیت، رگولاتوری، توزیع ثروت و فناوری اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت شاپرک با تأکید بر اینکه تاکنون در زمینه کیف پول کاری نکرده‌ایم اما این در حالی است که تراکنش‌های خرد در حال از بین بردن سیستم‌هاست، گفت: 85 درصد تراکنش‌های ما زیر 50 هزار تومان یا معادل 50 هزار است که همه برای شارژ نیست بنابراین باید یک ساماندهی بر روی تراکنش‌های خُرد صورت گیرد.
قادری با اشاره به روند طراحی و راه‌اندازی سامانه جامع اطلاعات پذیرندگان و تشریح فاز اول و دوم آن، به عملیات پرداخت‌های موبایلی در کشور اشاره و یکی از مشکلات اساسی استفاده خدمات پرداخت را مربوط به دارندگان دستگاه‌های تلفن همراه ذکر کرد و افزود: مشکل این است که نمی‌توانیم موبایل اپل را در این بخش مورداستفاده قرار دهیم زیرا خدمات آن‌ها افقی نیست و عمودی است درعین‌حال افزایش امنیت امکان‌پذیر نیست و سرورهای این شرکت در خارج از ایران قرار دارد اما گوشی‌های اندروید دارای قابلیت استفاده در این زمینه هستند.

مدیرعامل شرکت شاپرک گفت: 40 میلیون گوشی هوشمند در ایران وجود دارد و انتظار می‌رود که روند استفاده از این گوشی‌ها بیشتر شود.

تازه ترین ها
سرقت
1405/07/16 - 18:11- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۳ میلیون نفر در حمله سایبری به دادگاه‌های آریزونا

مقام‌های قضایی ایالت آریزونا اعلام کردند در پی یک حمله سایبری، هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۱.۳ میلیون نفر دسترسی پیدا کرده و بخشی از فایل‌های پشتیبان سامانه دادگاه‌های این ایالت را کپی کرده‌اند.

هزینه
1405/07/16 - 18:04- جنگ سایبری

هزینه ۳.۳ میلیارد دلاری حملات سایبری روسیه برای انگلیس

گزارش یک نماینده پارلمان انگلیس هشدار می‌دهد دولت این کشور تاکنون نتوانسته هزینه اقتصادی حملات سایبری، خرابکاری‌ها و تهدیدهای روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی را به‌طور دقیق محاسبه کند.

تصویب
1405/07/16 - 17:58- آمریکا

تصویب طرح امنیت سایبری نظام سلامت آمریکا

سنای آمریکا لایحه‌ای برای تقویت امنیت سایبری بخش سلامت را به تصویب رساند؛ طرحی که پس از حمله باج‌افزاری به شرکت چنج هلث‌کر (Change Healthcare) مطرح شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.