about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک کارشناس امنیت سایبری تصمیم وزیر ارتباطات اندونزی مبنی بر تغییر سیم‌کارت پس از یک حمله سایبری را بررسی کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ آبهیمانیو واچوویداجات (Abhimanyu Wachjoewidajat)، کارشناس امنیت سایبری اندونزیایی معتقد است که تغییر شماره تلفن همراه پس از حمله سایبری امکان‌پذیر است، اما دشواری چندان زیادی را برای هک‌های احتمالی در آینده نخواهد داشت.

این کارشناس اندونزیایی در گزارشی که به‌تازگی منتشرشده توضیح داد:

با تغییر سیم‌کارت هک دشوارتر نخواهد شد؛ زیرا داده‌های شخصی شما در سیم‌کارت ذخیره نمی‌شوند، بلکه در پایگاه داده خدمات ثبت‌شده با استفاده از شماره تلفن همراه به‌عنوان عامل شناسایی، ذخیره می‌شوند.

به گفته وی، سیستم‌های امنیتی نسبی هستند، چه از یک سیم‌کارت داخلی استفاده شود چه از یک سیم‌کارت خارجی؛ چرا که موضوع به ارائه دهنده یا اپراتور مورد استفاده بستگی دارد. اگر ارائه‌دهنده سیستم امنیتی ضعیفی داشته باشد، امکان هک وجود دارد.

آبهیمانیو خاطرنشان کرد که امنیت داده‌ها به کارایی هر ارائه‌دهنده خدمات در محافظت از داده‌های کاربر وابسته است.

پیش‌ازاین گزارش شده بود که جانی جی پلات (Johnny G. Plate)، وزیر ارتباطات و اطلاعات اندونزی، شماره تلفن همراه خود را با یک شماره آمریکایی در پی حمله سایبری که گفته می‌شود توسط یک هکر به نام بیورکا (Bjorka) انجام شده، جایگزین کرده است. این هکر در حساب توییتری خود تصمیم و دلایل وزیر را زیر سؤال برد و در حساب کاربری خود در توییتر از وزیر این سؤال طعنه‌آمیز را پرسید:

آیا این درست است که سیم‌کارت‌های اندونزیایی دیگر برای استفاده ایمن نیستند؟

بیورکا اخیراً پس از افشای اطلاعات حساس تعدادی از مقامات دولتی کشور اندونزی، ازجمله جانی جی پلات، وزیر ارتباطات و اطلاعات، توجه عموم را به خود جلب کرده است.

طبق گزارش‌های قبلی، بیورکا داده‌های ریاست جمهوری را هک کرده و نامه‌های ریاست جمهوری و اسناد فوق محرمانه را از این سازمان اطلاعاتی به دست آورده است. این هکر همچنین اطلاعات حساسی را که متعلق به تعدادی از مقامات دولتی ازجمله جانی جی پلات، وزیر ارتباطات و اطلاعات (Kominfo) بود، افشا کرد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد