about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا ضمن اتهام‌پراکنی علیه نهادهای اطلاعاتی ایران مدعی شدند این نهادها قصد دخالت در انتخابات آمریکا را داشته‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ خبرگزاری تلگراف با انعکاس یک گزارش جدید اطلاعاتی ضمن اتهام زنی علیه ایران مدعی شده، رهبر ایران شخصاً به یک کارزار سایبری اجازه داده تا از پیروزی مجدد دونالد ترامپ در انتخابات 2020 جلوگیری کند.

در این گزارش ادعاشده رهبر ایران به دلیل جلوگیری از ادامه سیاست فشار حداکثری و تحریم‌ها علیه ایران یک کارزار نفوذ مخفیانه چندجانبه راه‌اندازی کرده بود.

این ارزیابی بخشی از گزارش 15 صفحه‌ای دفتر مدیریت اطلاعات ملی آمریکا و اولین گزارش دولتی پس از انتخابات بود که در مورد دخالت در انتخابات منتشرشده است.

این دفتر در گزارش خود به این نتیجه رسیده که حکومت ایران ، دولت ترامپ را تهدیدی جدی برای بقای خود می‌دانست.

طبق این گزارش عوامل ایرانی با انتشار حداقل 1 هزار قطعه محتوای منحصربه‌فرد در رسانه‌های اجتماعی، محتوای منتقد ترامپ را تولید و تقویت کردند. این در حالی است که ایران که طی دهه گذشته به‌شدت توانایی‌های سایبری خود را افزایش داده است هیچ تلاشی برای ارتقاء جو بایدن رقیب دموکرات ترامپ انجام نداده است.

در این گزارش آمده است که این اقدام توسط آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران تأیید شده و سازمان‌های اطلاعاتی و نظامی ایران درگیر آن بودند و با استفاده از پیام‌های آشکار و پنهان عملیات سایبری انجام می‌دادند.

این اقدام از طریق هدف قرار دادن آسیب‌پذیری‌های ایالات‌متحده انجام می‌شده که ازجمله آن‌ها می‌توان به ناآرامی‌های داخلی در مورد قتل‌های پلیس، اقدامات مربوط به ویروس کرونا و مسائل اقتصادی اشاره کرد.

آژانس‌های اطلاعاتی آمریكا همچنین مدعی شدند اقدامات دیگری را از سوی کوبا، ونزوئلا و حزب‌الله لبنان شناسایی کرده‌اند که قصد داشتند رأی‌دهندگان را تحت تأثیر قرار دهند و نفوذ به برخی از سیستم‌های دولتی تأثیری درنتیجه انتخابات نداشته است.
 

این ادعا در حالی مطرح می گردد که آمریکا خود متهم ردیف اول در جرم های سایبری علیه ملت ها مخصوصا ملت ایران است .

آمریکا در طول سالیان گذشته با تروریسم سایبری سازمان یافته سعی در پیاده سازی نقشه های شوم خود داشته که در این مدت اخیر با قربانی کردن برخی نهاد های مهم خود در هک های گسترده سولارویندز و ... سعی بر تاسیس یک شورای امنیت سایبری جهانی داشته است.

به نظر می رسد با طرح این موضوعات جدید ، اظهار نظرها و اتهام ها درباره دخالت سایبری ایران در انتخابات آمریکا ، این دولت قصد دارد تا برخی از مسئولین سایبری بلند مرتبه ایرانی را در لیست تحریم های جدید خود قرار دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.