about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آیا باید منتظر ریزش کاربران واتس‌اپ باشیم؟

جمع کثیری از کاربران واتس اپ به فکر استفاده از سرویس‌های دیگر افتاده‌اند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان یکی از دلایل گرایش کاربران به واتس‌اپ پلتفرم امن ارتباطی و رمزگذاری دوسویه‌ آن است که تنها تعداد کمی از سرویس‌های مشابه از آن استفاده می‌کنند. در این میان نرم‌افزارهایی مانند تلگرام و واتس‌اپ نیز وجود دارند که با الگوریتم‌هایی مشابه عملکردی نزدیک به واتس‌اپ و حتی با رابط کاربری و امکانات بیشتر را ارائه می‌دهند.

برخی از فعالان حریم خصوصی در توییتر اقدام واتس‌اپ که «یا جمع آوری اطلاعاتتان را بپذیرید یا بیرون بروید» را زیر سوال برده و به کاربران پیشنهاد کردند به اپلیکیشنهایی نظیر سیگنال و تلگرام مهاجرت کنند. محبوبیت اپلیکیشن سیگنال روز پنج شنبه یک روز پس از این که الون ماسک، مدیرعامل تسلا در اکانت توییتر خود از این اپلیکیشن پیام رسان حمایت کرد، رشد بیشتری یافت.
طبق آمار تحلیلی شرکت سنسور تاور، طی روزهای پنج شنبه و جمعه بیش از ۱۰۰ هزار کاربر سیگنال را از طریق فروشگاههای برنامه اپل و گوگل دانلود کردند در حالی که تلگرام حدود ۲.۲ میلیون بار دانلود شد. بر اساس گزارش رویترز، نصب جدید واتس‌اپ در هفت روز نخست سال ۲۰۲۱ در مقایسه با هفته پیش از آن ۱۱ درصد کاهش یافت اما همچنان ۱۰.۵ میلیون بار در سراسر جهان دانلود شده است.
همانطور که می‌دانید تیم تحت رهبری مارک زاگربرگ، پیام‌رسان واتس‌اپ را در سال ۲۰۱۴ خریداری کرد و در سال ۲۰۱۶ به کاربران یک بار فرصت داد گزینه عدم اشتراک اطلاعات این اپلیکیشن با فیس بوک را انتخاب کنند. سخنگوی واتس‌اپ اعلام کرد که تغییر اخیر به شرکتها اجازه خواهد داد با استفاده از زیرساخت گسترده تر فیس بوک، چتهای واتس‌اپ را ذخیره کنند. با این حال وی مشخص نکرد علت تصمیم واتس‌اپ برای انجام چنین تغییری چه بوده است.
طبق گزارش بیزنس اینسایدر، برایان اکتون و جیم کوم، موسسان واتس‌اپ به ترتیب در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ این شرکت را ترک کردند. اکتون درباره ترک این شرکت که پس از تصمیم برای معرفی تبلیغات در واتس‌اپ گرفته شد، صحبت کرد و از مردم خواست فیس بوک را حذف کنند. خروج جیم کوم هم ظاهرا پس از اختلاف با مدیریت شرکت بر سر رویکرد شرکت در زمینه حریم خصوصی کاربران در واتس‌اپ روی داد.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.