about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

آیا ادعای بی‌نیازی ایران از گوگل صحیح است؟

در حالی که وزیر ارتباطات تأکید کرد "در حوزه مارکتینگ اندرویدی تا حدود زیادی بی‌نیاز از خدمات بیرونی هستیم"، بررسی‌هانشان می‌دهد موضوع قطع ارتباط با خدمات‌دهندگان به‌راحتی قابل دستیابی نخواهد بود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وزیر ارتباطات اخیراً اظهاراتی داشته که باعث بروز برخی شبهات و سؤالات شده است که شایسته است ایشان به‌صورت شفاف نسبت به رفع آن مبادرت ورزند.

در روزهای اخیر محمدجواد آذری جهرمی با تأکید بر بی‌نیازی نسبی از مارکت‌های اندرویدی خارجی و لزوم تلاش برای ایجاد استراتژی در حوزه موبایل و کسب‌وکارهای نوپا در راستای محدودیت‌ها و کسب بازارهای بین‌المللی گفته است: «در حوزه مارکتینگ اندرویدی تا حدود زیادی بی‌نیاز از خدمات بیرونی هستیم. البته اگر به‌دنبال بازارهای بین‌المللی هستیم، این محدودیت‌ها بازار بین‌المللی ما را دچار مشکل می‌کند، لذا این هشدار را باید جدی بگیریم و تلاش کنیم در حوزه موبایل و کسب‌وکارهای نوپا استراتژی داشته باشیم».

فارغ از همه فناوری‌هایی که از آن‌ها استفاده می‌کنیم و زمین اصلی متعلق به گوگل و در اختیار این غول فناوری است، سکوی اصلی فناوری‌های وابسته به اندروید که مورد بحث و اظهار نظر وزیر محترم ارتباطات است به‌طور صد در صد وابسته به گوگل است.

وب‌سرویس‌ها، apiها، افزونه‌ها، کدها، سرویسها، همه و همه در اختیار این غول فناوری می‌باشد که اجازه استفاده از آنها را به توسعه دهندگان داده است.

تابه‌حال به این موضوع فکر کرده‌اید اگر روزی گوگل سرویس map یا همان نقشه را مثل فروشگاهش برای ما مسدود کند چه اتفاقی می‌افتد؟ یکی از همان کسب‌وکارهای نوپا و فناورانه‌محور که وزیر محترم ارتباطات به آنها اشاره می‌کند امثال (تاکسیهای اینترنی) و نمونه‌های مشابه دیگر نخواهد بود؟

آیا فکر کرده‌اید که اگر سرویس اطلاع‌رسان گوگل یا همان Push Notification که توسعه دهندگان این روزها آن را با نام FCM می‌شناسند توسط صاحبش مسدود گردد دیگر پیامی از هیچ برنامکی به دست ما نخواهد رسید؟ بگذریم از اینکه سرویس دهندگان ایرانی نظیر پوشه که به صدها توسعه دهنده ایرانی سرویس اطلاع رسانی می‌دهند و از کسب‌وکارهای نوین محسوب می‌شوند از همین بستر استفاده می‌کنند.

نکته اینجاست؛ همان فروشگاههای اندرویدی که ما را از فروشگاه گوگل پلی بی‌نیاز می‌کنند از چه بستر و فناوری استفاده می‌کنند؟ آیا بستری به‌غیر از گوگل است؟

ما در حال حاضر در زمین حریف بازی می‌کنیم چون زمین دیگری برای بازی نیست، پس به نظر می‌رسد بی‌نیاز شدن از گوگل چندان حرف درستی نیست.

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .